Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Sosyal medyanın gücü Arka Sokaklar'ı reyting lideri yaptı!

Sosyal medyanın gücü Arka Sokaklar'ı reyting lideri yaptı!
 

İnternet alemi her zaman garip garip işler ile kendisini gösteriyor. Bu durum yüzünden sık sık gereksiz olayların yaşandığını da biliyoruz. Ancak bunun tam tersi bir olayın da yaşanabildiğini bugün gördük.

Bildiğiniz üzere Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'ın dün yayınlanan bölümünde Hüsnü Çoban karakterinin ölümü üzerine vurgu yapılıyor, tanıtımlarda ve paylaşımlarda da bundan bahsediliyordu.Hatta olay ileri giderek, Facebook üzerinden bir ''ölüm etkinliği'' haline gelmişti.

Hem sosyal medyada hem de ulusal basında haber olan bu durum sayesinde son günlerde Hüsnü Çoban odaklı esprilerin yapıldığını şahit olmuştuk. Geyik yapma adına iyi bir yöntem olan bu etkinlik durumu çok konuşulmasının yanı sıra, diziye de çok önemli bir katkı yaptı.

Arka Sokaklar'ın 22 Nisan Cuma akşamı yayınlanan bölümü bu paylaşımların ve haberlerin de etkisi ile TOTAL grubunda 1. oldu. Hem de Survivor'u sollayarak! Yani halkımız 1 bölümlük de olsa Acun'u değil Hüsnü Çoban'ı tercih etti.

Arka Sokaklar ekibini ve kanalı da kutlamak gerekiyor. Çünkü bu ölüm geyiklerini çok iyi kullandı ve ona göre stratejisini belirledi.

Hepimiz biliyoruz ki ; Hüsnü Çoban karakterinin öleceği falan yok. Bu ülkede Polat Alemdar ne ise Mesut komiser ve Hüsnü Çoban odur. Öldüklerinde dizi biter, perde kapanır.

Dolayısıyla bu atmosferde yapılan merak uyandırma çalışması, sosyal medyanı da gazı ile gayet başarılı oldu.

Ne diyelim Hüsnü'ye acil şifalar :)

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..