Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Star TV Çember'in Final Biletini Kesti!

Star TV Çember'in Final Biletini Kesti!
 

Ekim ayının sonuna geldiğimiz şu günlerde, televizyon dünyasının yeni yapımlarla iyice hareketlendiğini görmekteyiz. Buna ansızın veda eden yapımları da eklediğimizde ortam daha şenlikli hale geliyor. Dün akşam No 309 ve Ateşböceği dizilerinin final yapmasının ardından bir final haberi daha geldi.

Yaz sezonunda ekrana gelen ve her bölümü bir sinema filmi kıvamında olan Çember dizisini biliyorsunuz. Oyuncu kadrosunda Barış Bağcı, Pelin Akil Altan, Anıl Altan ve Sermet Yeşil'in yer aldığı yapım bir süredir reyting sıkıntısı çekiyordu. İlk serisinde pazartesi yayınlanan yapım, Söz'ün gelmesiyle dün değiştirmiş ve çarşambaya alınmıştı. Ancak yeni gününü pek benimseyemeyen, hatta sık sık ilk 10 dışında kalmaya başlayan bir Çember profili ortaya çıkınca beklenen son kaçınılmaz hale geldi.

Star, performansından memnun olmadığı Çember için final kararı verdi. Bu kararın ardından Çember önümüzdeki hafta yayınlanacak olan ''Güven Bana'' isimli bölümüyle ekranlara veda edecek. Bu bölümün konuk oyuncusu Keremcem olurken, normalde bu bölümün ardından dizinin 2 bölüm daha devam etmesi beklendiği için hazırlanan senaryolar rafa kaldırılmış oldu.

Bu kararın ardından gözler 1 Kasım çarşamba akşamı yayınlanmaya başlayacak Hayat Sırları isimli diziye çevrilmiş oldu. Hayat Sırları başarılı olursa, eminim kimse Çember'i falan hatırlamaz. Ee boşa nankör sektör demiyoruz.

Bu kararla ; bir dönem Kanal D'de yayınlanan Kanıt dizisiyle, yine Kanal D efsanesi olan Arka Sokaklar'ın karışımı olarak görülen Çember'in yayın hayatı yalnızca 11 bölüm sürmüş oluyor.

Ne diyelim geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..