Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '18

 
Kategori
TV Programları
 

Star TV'den İzleyiciye Nefes Nefese Eziyeti!

Star TV'den İzleyiciye Nefes Nefese Eziyeti!
 

Yaz dönemi televizyon için çok durgun geçiyor. Hep tekrar hep tekrar. İzleyici sıkıldı, kanallar sıkılmadı bu tekrarlardan. Arada yeni işlerin kafasını sokup araya girmeye çalıştığını da görüyoruz. Misal Star'ın uzun süre reklamını döndürüp döndürüp sonunda yayınlamaya karar verdiği dizisi Nefes Nefese.

Başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı dizi hareketli ve maceracı sahneleriyle dikkat çekti ve bu boş dönemde televizyon reytinglerinin zirvesine oturdu. Dizinin yalnızca 2 bölümü yayınlandı yalnız. Orasına özellikle dikkat çekmek istiyorum. Çünkü Star bu durum çok ciddi şekilde suistimal etmeye başladı.

Yalnızca 2 bölümü yayınlanan Nefes Nefese haftanın her günü en az 2 ya da 3 kuşakta tekrarıyla yer alıyor. Düşünün her gün 2 kere yayınlansa, haftada 14 tekrar yapar. 14 defa aynı bölümü izletiyorlar size yani!

Hangi boşluğu, fazlalığı bulsa Nefes Nefese'yi araya sokuyor Star TV. Elinde başka bir şey olmayan Show TV bile Güldür Güldür Show'u bu kadar sömürmemiştir vallahi.

Dizi tuttu ya, illa tekrar manyağı yapalım izleyiciyi!

Ya kardeşim, yeni sezonda Nefes Nefese aynı gün ve saatte başarılı olabilecek mi? Olamazsa 2-3 bölümde çöpü boylayacak mı? O zaman Star aynı tekrar stratejisini sergileyecek mi? Bu 3 sorunun cevabını hayır-evet-hayır diye veriyorsak eğer, şimdiden geçmiş olsun yani.

Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul, Çocuklar Duymasın gibi rakiplere karşı Nefes Nefese'nin birinci olacağının garantisi olmadığına göre, bu stratejiyi kısmen mantıklı ancak fazla buluyorum. Ben 1 haftada 10'dan fazla defa kez aynı dizinin aynı bölümünü neden izleyeyim yahu? 

Manyak mıyım?

Hasta mıyım?

Deli miyim?

 

Sevgili Star, zamanında Kanal D ve FOX'un fazlasıyla denediği şu tekrar manyaklığından Allah rızası için vazgeç lütfen.

Yoksa dizinin 4. ya da 5. bölümü itibariyle diziden bıkanların uzaklaşmasıyla tepe taklak olan bir dizi performansıyla karşı karşıya kalırsınız bak.

Benden söylemesi.

 

Anıl Koldaş

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..