Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '14

 
Kategori
TV Programları
 

Star Tv’nin 2014 kış sezonu dizileri

Star Tv’nin 2014 kış sezonu dizileri
 

Geçen sezonun reyting rekortmeni  Medcezir, sevilerek seyredilen Aramızda Kalsın, benim beğendiğim ama izleyenlerin soru işareti ile baktığı ve umulanın bulunamadığı Kurt Seyit ve Şura bu kışa da aramızda. Yaz ayı için yapılan, çok ses getiren ve kışa da devam edecek olan Güzel Köylü, gençler tarafından keyifle izlenen Kaçak Gelinler kış sezonunda da ekranlarda izlenecek.

2014 kış ekranında bu dizilerin arasına katılacak olan dizilerse:

 

Reaksiyon: İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan başrolleri paylaşıyor.Dizide İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder, Yurdaer Okur, Erdal Beşikçioğlu ve İsmail Demirci yer alıyor. İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak. Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak. Kevork Malikyan ise başbakanlık müşteşarı olacak.
Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.

 

Aşktan Kaçılmaz: Erler Film’in çektiği dizide Berk Oktay, Pelin Akil ve Ceren Hindistan rol alıyor. Aşktan Kaçılmaz dizisi İstanbul-Mardin hattındaki bir aşkı anlatacak. Kısacası aşk, Savcı Yasemin'in peşini bırakmayacak.
Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin (Pelin Akil), yaşadığı aşk acısının etkisiyle kendisini geçici görevle Mardin'e kadar savurur. Nişanlısı olan Narkotik Şube Komiseri Ali'nin (Ç. Onur Öztürk) nişanlısının gidişini izlemekten başka elinden birşey gelmemektedir. Savcı Yasemin Mardin'de kendini neler beklediğinden bihaber gider. Mardin gidişinde uçakta tanıştığı Mardinli Berzan'ın (Berk Oktay) hayatında alacağı rolün farkında bile değildir. Yasemin, Berzan ve Ali'den oluşan aşk üçgenini izleyeceğimiz dizi sadece bu üç karakterle sınırlı kalmıyor. Bu aşk üçgenine Berzan'a çocukluğunda beri aşık olan ve Berzan'ın konağında yaşayan Nazlı'da planlarıyla dahil oluyor. Aslında aşk, sadece Savcı Yasemin'in değil dizideki hiçbir karakterin peşini bırakmıyor. Dizide aşk her koldan tüm karakterleri sarıp sarmalıyor. Bu arada İskerder Ağa (Macit Sonkan)'nın etrafa saçtığı kötülük tohumları büyümeye devam etmekte ve herkesi etkilemektedir.

Kaderimin Yazıldığı Gün:  Özcan Deniz ve Hatice Şendil başrolleri paylaşıyor. Başarılı bir adamı canlandıran Özcan Deniz, dizide çok monoton bir hayatı olduğunu ama daha sonra tanıştığı bir kadın sayesinde hayatını baştan aşağı değiştireceğini göreceğiz. Aşk temasını dram ile yoğuran bu diziyi merakla bekliyoruz.

 Gönül İşleri. Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç’in rol aldığı diziyi Türkan Derya yönetiyor.Gönül İşleri dizisinde bir ailenin dramatik hayatı ve yaşamı konu olarak ele alınacak.

Ben Olsaydım: Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü oynadığı diziyi Endemol yapıyor. Birbirlerine delicesine aşık olan orta yaşlardaki iki aşığın imkansız aşklarının konu alınacağı bir dizi olacak.

Propaganda: Plato Film, Kemal Sunal, Meltem Cumbul ve Rafet El Roman’ın rol aldığı Propaganda filmini dizi yapıyor. Dizi ocak ayında Star’da ekrana gelecek.Sinan Çetin’in yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Propaganda’ isimli sinema filmi, Yönetmen Turgut Yasalar tarafından televizyon dizisine dönüştürüyor.

Serçe Sarayı. Endemol Star TV’ye Songül Öden’in başrolünü oynadığı kod adı Serçe Sarayı olan bir dizi hazırlıyor. Dizi yüksek ihtimal aralık ya da ocak ayında ekrana gelecek. Bir kadın öyküsü olacağı konusunda ipuçları var.

 

Sil Baştan: Gani Müjde-Tükenmez Kalem Star TV’ye bir komedi dizisi hazırlıyor. Sergen Yalçın ve Dilara Gönder’in başrollerini paylaşacakları dizi üç kağıt üzerine kurulan bir hayatın komik yüzünü bizlere izletecek.

Star Tv yeni yayın dönemine diğer televizyon kanalları gibi oldukça hızlı girmeye hazırlanıyor. Bu kadar diziyi kim seyredecek bu sezon da kara kara düşünüyorum, umarım her şey yolunda gider.

Hayatta her şeyin yolunda gitmesi dileği ile…

http://www.televizyongazetesi.com

 

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..