Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Star Tv'nin Yaz dizisi "Kiralık Aşk" iyi başladı, bu dizi tutar!

Star Tv'nin Yaz dizisi "Kiralık Aşk" iyi başladı, bu dizi tutar!
 

Star Tv.nin yaz dizilerinden Cuma akşamları Medcezir'den boşalan saate Kiralık Aşk geldi. Geçtiğimiz Cuma akşamı ilk bölümü yayınlan romantik komedi türündeki dizi, izleyiciden geçer not aldı.

Yapımcılığını Müge Turalı’nın kurduğu yeni şirketi olan Ortaks Yapım’ın üstlendiği yeni dizide; kendi halinde yaşayan garson bir kızın bir günde değişen hayatı ve aşkın komik halleri anlatılıyor. Dizinin konusu; Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne'ye para lazımdır. Tefeciler tarafından abisi kaçırılmıştır. 200 bin lira isterler. Bu nedenle 6 aylık bir aşk oyunu için yapılan 400 bin liralık teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçekten aşık olduğu adamdır. Bu korkunç karmaşa, çılgın bir aşk üçgenine dönüşürken, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer? Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor.
 
KİRALIK AŞK DİZİ OYUNCULARI:
Elçin Sangu (Defne), Barış Arduç (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Sinem Öztürk (Yasemin), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi), Ferdi Merter (Hulusi), Melisa Giz Cengiz (Esra), Hikmet Körmükçü (Türkan), Kerem Fırtına (İsmail), Sanem Yeles (Nihan), Onur Büyüktopçu (Koray), Osman Akça (Serdar) ve Ender Sakallı (Vedat).
 
ELÇİN SANGU :
 
Ekran AlıntısıKA1.2
 
Deneyimli oyuncuyu daha önce, Öyle Geçer Ki Zaman - Jale, Aşk Kaç Beden Giyer - Nehir, Bir Aşk Hikayesi - Eda, Kurt Seyir ve Şura - Güzide ve Sevdam Alabora dizisinde Zeynep karakteri olarak izlemiştik. Şimdi de Kiralık Aşk'ta Defne karakteri olarak çıkıyor izleyenlerinin karşısına...
 
BARIŞ ARDUÇ :
 
Ekran KA1.1
 
 
Barış Arduç, Ömür Gedik - Paramparça klibi, Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili ve Bu Günün Saraylısı'nda 'Selim' karakterini ve son olarak Racon dizisinde oynayarak dikkat çekmiştir. Kiralık Aşk dizisi ilk başrol deneyimidir. Yakışıklı oyuncu dizide, basket oynayan, kürek çeken  atletik yapısı ile genç kızlarımızın beğenisini kazanacak gibi gözüküyor.

 

İlk bölümde zengin teyze Neriman, işinde son derece başarılı olan yeğeni Ömer'i evlendirmek ister, kız beğendiremez. Son olarak buluşturduğu kızın elinden Ömer'i Defne kurtarır. Ömer Defne'yi öperek kurtarır.

images kiralık aşk

Ne tesadüf ki Neriman, Defne'yi sonraki aday olarak kiralar ve özel sekreteri olarak işe gönderir. Son derece titiz, işine bağlı Ömer'in ilk günden, Elif dikkatini çekmeye başarır. Hayatında hiç topuklu ayakkabı giymemiş Elifin şaşkın, bazen de komik davranışları, güzelliği ile Ömer'in kalbini çalar.

Ekran AlıntısıKA1.4

İlk bölümü izleyiciden ve benden geçer not aldı. Bu romantik komedi dizisi Cuma akşamlarının reytinglerin tepesinde yer alacak gibi duruyor. İlk bölümünde hem AB'de, hem de Total'de en yüksek reytingini alarak, dizilerde birinci sırada yer aldı. Haftanın dizileri arasında da, ilk 10'da 6.sırada yer almıştır.

Ekran AlıntısıKA1.3

Kiralık Aşk izleyici hem güldürecek, Elif - Ömer aşkında duygusal anlar yaşatacak. Bakalım görevini yerine getirmek için Elif, kısa zamanda Ömer'i nikah masasına oturtabilecek mi? Göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller tarafımdan diziden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..