Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Stil Avcıları Fenomen Kızları Yarıştıracak

Stil Avcıları Fenomen Kızları Yarıştıracak
 

 

Kimler yok ki kimler....

Günümüz moda anlayışını(!) hatrı sayılır fan desteğiyle ortaya çıkaracak isimler.

Bir zamanların en ses getiren yapımlarından olan stilim de stilim yarışmalarının yeni varisi, ekranları dolduracak.

Arama, kurtarma, barıştırma, cinayet çözme meselelerine boğulan tvlerin ve "yeter artık içimiz dışımız hafiyelik oldu" diyen gündüz kuşağı tayfasının lolipop şekeri kıvamında eğlencesi başlıyor.

Duymayan kalmasın hanımmmm;)

"Fox TV’de yayınlanacak olan Stil Avcıları moda yarışmasının jüri koltuğunda koreograf Uğurkan Erez, ünlü moda tasarımcısı Hakan Akkaya ile Türkiye güzeli ve top model Demet Şener olacak.

Dev bir malikanede çekilen yarışmada, üç jüri üyesi iki takımdaki yarışmacı kızları oylayacak. Melekler ve Yıldızlar isimli iki takım halinde yarışacak olan kızlar, jüriye kıyafetleri ve tarzlarıyla kendilerini beğendirmeye çalışacak.

Yıldızlar ve Melekler takımında on yarışmacı podyuma çıkacak. Her hafta sonunda en stil sahibi olan yarışmacı para ödülünün sahibi olacak.


Stil Avcıları’nda; Melekler takımı kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden oluşacak. Ünlü model Şebnem Schafer ve eski Türkiye güzeli Fatoş Seğmen gibi isimler melekler takımı adına savaş verirken, yıldızlar takımı birer moda ikonu olmaya aday kızlardan oluşacak.

Eski Göz 6 ve Survivor 2017 yarışmacısı Berna Keklikler de Stil Avcıları’nın yarışmacılarından biri oldu.

Bir Brother yarışmacısı olan ve instagram fenomenlerinden İdil Naz Kaluç da Stil Avcıları’nın güzelleri arasında yer alıyor. 22 yaşındaki İdil Naz Kaluç daha önce Bu Tarz Benim yarışmasına da katılmıştı.

35 yaşındaki model ve oyuncu Fatoş Seğmen Stil Avcıları yarışmasında Melekler takımında olacak. Miss Turkey ve Best Model of Turkey yarışmalarında dereceleri olan güzel oyuncu son olarak Show TV’de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde de rol aldı.

Instagram fenomedi model Berna Arıcı da Stil Avcıları kızlarından biri olacak. Stil Avcıları yarışmacısı Berna Arıcı , instagram hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla dikkatleri çekiyor.(milliyet.com)

Özledik mi modayı;)

Peki ya hır gürü?!

Hele ki Berna Keklikler'in olduğu bir ortamı?!

Amannnn ki amannnnnn.

Alın çekirdeklerinizi kurulun ekran önüne,

Sevim koş tadında yeni eğlenceliği çitlemeye başlayın;)

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 432
: 6177
Kayıt tarihi
: 08.10.06
 
 

Med cezir içinde kafasına estiği gibi yaşayan bir havva kızı birazcık kağıt kalem aşinalığı olmas..