Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mayıs '13

 
Kategori
Dünya
 

Suriye muhalif askeri Esad'ın askerinin kalbini kesip yiyor. Vahşetin nedenleri

Suriye muhalif askeri Esad'ın askerinin kalbini kesip yiyor. Vahşetin nedenleri
 

"Alt yazıda Allaha yemin ederim (Askerlerin) kalplerini yiyeceğiz" yazıyor


Suriye'de bir Britanya planı olarak başlatılan ve yıllardır devam eden çatışmalar çeşitli vahşet görüntülerine neden olmakta. Özgür Suriye Ordusu adı verilen Batı (Nato ve İsrail) destekli grup Esad'ın Rusya, Çin ve İran destekli ordusuna karşı tüm gücüyle saldırmakta ama hala sonuç alamamakta. Esad'ın hava saldırısında bir çok sivil masum insan hayatını kaybetmekte. 

Esad ordusunun yaptığı saldırılar sonucunda ölen masumları gösteren türkiye ve Batı televizyonları konu ÖSO (Özgür Suriye Ordusu)'nun katliamları olunca sus pus olmakta. Hatta o katliamları Esad'ın askerlerinin çektiği ve propaganda olsun diye yapıldığı anlatılmakta dilden dile.

İnternette yaptığım İngilizce, Almanca taramalarda konuyla ilgili yazı ve videolar tüylerimi ürpertmekte. Aşağıda bulunan linkte ÖSO askerinin Esad askerinin kalbini yarıp yemesi ve Allahu Ekber demesi vahşeti karşısında insan gözlerine inanamıyor. youtube.com/watch?v=Z9IRn5b0aik

ÖSO içinde bulunan fanatik gruplar mezhepçiliği İslam'ın önünde tutarak katlimalar yapmaktalar. kendileri gibi inanmayan diğer mezhepleri KAFİR ilan edenler fanatizmin gözünü kapatmasıyla her türlü naneyi yiyebilir.

Aslında sorun bu adamların ALİM diye fetvalarına inanan ve o fetvalarla katliam yapmalarıda. Mesela Alimleri Yusuf Kardawi denen şahıs bırakın Esad yanlısı askerleri öldürmeyi masum Esad yanlısı sivilleri bile öldürmelerini fetvasına taşıdı bile. Burada amaç mezhepsel bir soy kırım yapmaktır. ivedihaber.com/haber/13268-dunya-kardaviden-inanilmaz-fetva-esedi-destekleyen-sivil.html   Esad sivil asker ayrımı yapmadan hava saldırısı yapmakta ve masum Sünni sivillerde ölmekte. Diğer yandan Sünni Muhalif gruplar ise Alevilere karşı soykırıma girmeye başladı bile.

Bütün bunların sebebi adına MEZHEPÇİLİK dediğimiz Ortadoğu'yu yeni yangın yerine çevirme ve Müslümanları birbirine kırdırma planı olan adi BATI (Britanya) planıdır. Bu plana en büyük desteği ABD, NATO, İsrail, Suudi Arabistan, Ürdün, Katar ve Türkiye vermektedir. Türkiye'de Hükümet elinde bulundurduğu iktidar gücünü kaybetmemek adına yeni bir ABD destekli 28 Şubat Beyzbol sopasını kafasına yememek adına bu onursuz plana istemeyerek destek vermekte. Zaten bunu defalarca yazdım. 

Ben bunları hükümeti sevdiğimden ya da sevmediğimden değil sadece adalet duygusu gereğinde yazmaktayım. Bizim bağımsız bir Cumhuriyet ve Batı'dan ayrı planları olan bir ülke olduğumuzu iddia edenler sadece saftır. hayalcidir, goy goycudur, yalakadır. 

Tüm Müslümanları ciddi mezhepçi bir fitne beklemektedir. Ülkemiz içinde de Esad, reyhanlı sonrasında kendi içindeki savaşı Türkiye'ye yaymaya çalışmaktadır. Sadece Suriye'de Esad değil, İran, Rusya ve Çin'de Suriye üzerinden Shangay bloğuna saldıran Batı ve onun önemli Karakolu Türkiye'ye şimdiye kadar ses çıkartmamışlardı, bundan sonra Shangay grubunun İstanbul ve Ankara gibi daha büyük metropollerde Esad üzerinden Terör yayabileceğinide düşünmekteyim.

Erdoğan'ın işi zor, aşağı tükürse Lozan maddeleri yukarı tükürse Nato Antlaşmaları elini bağlayacak. En çok Kılıçtaroğluna ve Bahçeli'ye gülümsüyorum. Sanki onlar iktidarda olsalar farklı siyaset üretecekler.

Sonuçta halkımız uyanık olmalı, Mezhepçi kışkırtmalara gelmemeli. Benim korkum provakasyonla Türkiye içinde Alevi ve Sünni çatışmalarının başlamasıdır ki bu herşeyi mahveder.

Hükümet derhal ve ivedilikle şu aşağıdaki adımları atmalıdır.

1- Çok hızlı bir şekilde Kürtlere ve Alevilere demokratik hakların verilmesini sağlayacak yeni Anayasa'nın yürürlüğe geçmesi.

2- Suriye'de Britanya dayatmalarına rağmen arkası Rusya ve Çin tarafından sağlam olan Esad'ın Federal Suriye oluşturulması ve serbest seçimlerin yapılması için nispeten şimdilik ilişkilerimizin iyi olduğu İran'la ve Rusya ile ikna edilerek antlaşma sağlamak.

3-Türkiye'ye gelen Suriyeli göçmenlerin ülkeye entegrasyonunu yaparken bunların Esad yanlısı olup olmadıklarınada dikkat ederek terörün ülke içinde yayılmasına engel olmak. Mümkünse Suriyeli Muhaliflerin entegre olana kadar İstanbul ve Ankara'dan uzak alanlarda yerleşmelerini sağlamak. Zira Reyhanlıda patlayacak bombayla Ankara ve İstanbul'da ki terör eylemleri aynı sonucu vermez. (Titiz göç politikası)

Dileğim Müslümanların artık siyasal mezhepçi ayrışma yerine toptna allahınipi olan Kuran merkezli bir buluşmayı sağlamaları. Zira ülkemiz içinde Suriye Muhaliflerinden beter zihniyette kendini Müslüman sanan Terörist kafalı adamlar var. Bunlara fırsat verilse bırakın sadece Kemalistleri öldürmeyi nerede Nurcu, Yaşar Nuri, Ali Bulaç, Mustafa islamoğlu grubunun düşündüğü insanlar varsa hepsini katletmek isteyen tiplerdir.

Allah bu ülkeyi cahil fanatiklerin eline bırakmasın....

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..