Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All-Star tüm hızı ile başladı

Survivor All-Star tüm hızı ile başladı
 

Gene günlerden “Bahara Selam” zamanı ve ekranlarda da bahar müjdesi var; Survivor All-Star. Bütün sene bu yarışmayı bekleyenlerimiz var biliyoruz. Survivor biter ama bazı isimler dillerden düşmez. Hayranları gün geçtikçe artar, hatta çığ olur coşar! İşte Survivor yarışmalarının en iyileri bu sefer Survivor All- Star ile bizleri bekliyor, bu ekran daveti de en hızlısından 22 Şubat ile start verdi.

Dün gece neler olacak diye ekran takibimiz yarışmacıların evlerinden ayrılması ile başladı. Havaalanı vedalarının arasına düşen ev vedaları artık Survivor ritüeli oldu. Takımların adaya varışlarındaki heyecan ve neşe adada ne kadar hüküm sürecek hepimiz için merak konusu haline geldi. Yarışmacıların fit görüntüsü hepimizin “bak sonra ne hale geleceksin” nidaları ile karşılandı ama beni asıl Duygu Çetinkaya’nın yüzünün şişkinliği şimdiden rahatsız etti. Dolgun dudakları ve burnu ile Duygu’nun yüzü bozulmuş gibi geldi. Hastalık döneminde olduğu ve sağlığının endişeleri ile beklediğimiz Duygu karşımıza bir estetik operasyon ile gelmişti. Açıkça söyleyeyim yaşı bu kadar gençken yaptırdığı dolgular ile yüzünü 40 yaşına geldiğinde başka bir yüze çevirmesini şahsen istemem. Umarım sadece aldığı ilaçların etkisi ile yüzündeki şişlikler yüzünü bu hale getirmiştir ve geçicidir ama kulislerde hiç de öyle konuşulmuyor.

İki takım arasında ilk yarışmacı transferi Berna Canbeldek ile başladı. Sahra Işık ile tekmeli- tokatlı, küfürlü- kafirli tartışması akıllarda kalan ikilinin aynı takımda Gönüllü olarak mücadele etmesi herkes için tehlikeliydi. Akıllı Acun Ilıcalı her zaman ki gibi sürpriz çözümü ile adada onları bekliyordu. Berna’nın Sahra’dan daha az süre Gönüllü takımında olması sebep göstererek Berna, adanın ilk transfer edilen ismi oldu, yalnız beni şaşırtan şuydu gerek Berna’nın giderken ağlaması, gerekse Sahra’nın galibiyet havasındaki egolu duruşuydu. Berna “güzelim ne çabuk bağlandın takımına” diyesim geldi. Gideli 3 gün olmuş takımda sevgi duyduğu ve bağlandığı insanlar oluşmuş, ilginç! Peki Sahra’ya ne demeli? Zafer kazanan Amazon gibi gururlu duruşu açıkçası bana itici geldi.

İlk yarışma sonunda ada seçen tarafın kazananı Ünlüler takımı oldu, kimse bunun hezimet olmasını beklemesin çünkü bu 10 yılın en iyileri takımlarda yer alıyor. Haliyle de sonuç 9-10 bitti. Survivor All-Star’ın klasik reklamı Rexona tabi ki bütün yarışmacılarla çekilmiş bir reklamla da bu konunun altı çizdi. Daha nice gizli reklam var da hadi tek tek onların adını yazıp, yazımı reklam panosuna dönüştürmeyeyim.

Bu sene Survivor All-Star gene bir fırtına ile başladı ama bu sefer hayati tehlikesi olan bu fırtınanın ortasına düştü yarışmacılar. Her zaman ki gibi Acun Ilıcalı, yarışmacıların hayati riskini önlemek için duruma el koydu ve yarışmacılar fırtına sonrası adalarına kavuştular. Bu sezon kızların kendi aralarında erkeklerinde kendi aralarında yarışacakları yarışmalar olacak ki bu mücadele sanırım volkan etkisi havasında olacak.

İkinci yarışmacı transfer olayı esnasında Turabi Çamkıran ekrana damgasını vurup geçti. Tanrım, bu nasıl bir kin? Hiçbir yarışmacıyı atlamadan tek tek sorun yaşadığı kini ekrana kendince vezir sözlerle getirdi. Bu arada bu süre o kadar uzun sürdü ki yarışmacılar arasında bu bekleyiş sinirsel gülüşmelerle karşılandı. Sahra, Turabi ile olan savaşını bu oylama sırasında köşeli benzetmeyle dile getirdi. Ben bu kadar öfkenin insanın ruh sağlığına pek de iyi gelmeyeceğini savunan insanlardanım. Bu öfke öyle güçlü ki tam bir kin kutusu halinde insanın ruhunu içten içe kemirir ve değişime neden olur. Durumu gün geçtikçe daha şiddetli göreceğiz. Bu arada Hakan Hatipoğlu Ünlüler adasına transfer edildi. Çokta haksız sayılmayan bir transferdi bu elenen ama başarılı erkeklerin 2 tanesi Gönüllü adasındaydı biri Bozok Gören bir diğeri ise Hakan Hatipoğlu’ydu. Yazı- tura gibi bir transfer kararıydı ve Hakan kaybetti. Acaba bu Hakan için kayıp mı, yoksa kazanç mı bekleyip göreceğiz.

Bu gece izleyeceğimiz bölüm de Duygu’nun yarışmanın başlaması ile takım arkadaşlarının gözündeki karakterinin ortaya dökülmesini seyredeceğiz. Duygu, karakterinin sert tavırlarını daha ilk günden gözler önüne serdi ve huysuzlukta startını verdi bile, umarım bunun etkisi daha ilk haftadan bizlere yıkıcı etkiyle geri dönmez.

Hayatta geri dönüşlerin yapıcı olması dileği ile…   

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..