Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All-Star yarışmacılarını tanıyalım

Survivor All-Star yarışmacılarını tanıyalım
 

10 yılın en iyileri, en hızlı ve en hırslılarının bir araya geldiği 2015 Survivor Türkiye All Star için geri sayım başladı. Dizileri tahtından indiren yapım bu sezon enlerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu arada kadroda yavaş yavaş son halini alıyor. Herkes 22 Şubatı bekliyor.

 Bu sezon Dominik Cumhuriyeti’nde başlayacak yarışmanın kadrosu; Merve Oflaz, Merve Aydın, Serenay Aktaş, Irmak Atuk, Almeda Abazi, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Begüm Ece Yücetan,Fulya Keskin, Sahra Işık, Hakan Hatipoğlu, HilmiCem İntepe, Anıl Tetik, Bozok Gören, Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Doğukan Manço, Turabi Çamkıran, Ümit Karan.

İsimler yanyana gelmeye başlayınca yarışmanın ne kadar çekişmeli olacağını hepimiz tahmin edebiliyoruz. Yarışmacıları yavaş yavaş tanımaya başlayalım ya da daha doğrusu hatırlayalım ister misiniz?

Son Survivor yarışmasının birincisi olan Turabi Çamkıran,  1986 Mersin doğumlu Turabi Çamkıran, geçen sezon Türkiye’yi ikiye bölmüştü. Dansçılığı ile adından söz ettiremeyen ve dövüş sporuna merak salıp Türkiye’de yenildiği bir maç sonrası bu işi yerinde öğrenme azmi ile Tayland’a giden ve burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüşen Turabi yaşamını da bu yolla kazanıyor. Survivor Turabi Çamkıran ismini ilk olarak ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasında duyduk. Survivor Turabi, daha sonrada Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katıldı.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında dikkatleri üzerine çeken Turabi, Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler kadrosunda kendine yer buldu ve yarışma boyunca en öne çıkan isimlerden biri oldu. Finalde Ünlüler takımından Gökhan Keser ile halk oylamasına kalan Turabi, gelen oylarla Survivor şampiyonu oldu.

Survivor’dan televizyon dünyasına taşınan isim Hilmicem İntepe,  Survivor 2013 Ünlüler-Gönüllüler'in şampiyonu. 19 Mayıs Muğla Yenice doğumlu olan Hilmi Cem İntepe 18 yaşına kadar Bodrum Güvercinlik’te yaşadı. 15 yaşında kendi kendine dans etmeye başlayan Hilmi Cem hiçbir yardım almadan her şeyi kendi öğrendi. 17 yaşında latin danslarına yazılan Hilmi Cem birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katılıp dikkatleri üzerine çeken Hilmi Cem, Survivor 2013'te şampiyon olarak bambaşka bir dünyaya adım attı. Artık televizyon dünyasının isimlerinden biri oldu. Muhteşem Yüzyıl ile başlayan ekran serüvenini Çalıkuşu ile devam ettirdi. Son olarak da Çılgın Dersane 4 kadrosunda kendine yer buldu.

Futbolun sevilen ismi Pascal Nouma, Survivor’ın en unutulmaz isimlerinden biridir. Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve Survivor'ın önceki yıllardaki yarışmacılarından Pascal Nouma, Survivor All Star'a katılıyor. 6 Ocak 1972 Senegal asıllı, Fransız futbol oyuncusu. Beşiktaş ile tanıştığı Türkiye’nin tüm taraftarlarının gönlünü kazanmış, daha sonra da küçük- büyük herkes tarafından sevilmiştir. Futbolu bırakmasına rağmen popülerliğini yitirmemiştir. Pek çok televizyon projesi ve reklamlarda karşımıza çıkmaktadır. Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu/2 sinema filmi, Yerden Yüksek dizi filminde de oynadı. 2011 Survivor yarışmasında Nihat Doğan ile yaşadığı tartışma dolayısı ile diskalifiye olmuştu. Gerek futbolcuyken gerek de Survivor’da hırçınlığı ile tanınan isim bu sezon bakalım neler yaşayacak ve yaşatacak.

Survivor’ın tek kadın galibi Merve Oflaz, 2010 yılının şampiyonudur.Var mısın Yok musun yarışmasıyla ekranlara çıkan Merve Oflaz, 2010 yılındaki Survivor yarışmasında müthiş bir performans göstererek şampiyon olmuştu. Daha sonra birçok televizyon projesinde yer alan Oflaz, Survivor All Star'da bir kez daha şampiyonluk için mücadele edecek.

https://www.youtube.com/watch?v=5ik7doiiHuM

 

 

 Yarışmacıları hatırlatmayı sürdüreceğim o zamana kadar…

Hayatta hoşlukların sizleri beklemesi dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..