Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star’da Duygu Çetinkaya şovu başladı

Survivor All Star’da Duygu Çetinkaya şovu başladı
 

Ünlüler Takımı uyumları ile dikkat çektiler


2. günü ile Survivor tarihi tekrarlanmaya başladı!

Genelde öyle olmaz mı? Gönüllüler ile Ünlüler arasında bir yarışmacı feda edilir ve O yarışmacıyı gönderdiğinize pişman olursunuz. Hakan Hatipoğlu konusunda da bu böyle oldu. Kendini listeden silen takıma kök söktürdü. Efendiliği, takım ruhu ve bedeni kadar güçlü yüreği ile Ünlüler takımına can getirdi. Su oyunları, Survivor yarışmalarının kilit yarışmaları ve Hakan bu konuda çok başarılı. Hakan, doğru bir takım arkadaşı!

Merve Oflaz, Survivor tarihinin tek kadın 1.si, dolayısı ile de farkını hissettiriyor. Yarışı son noktasında bile bırakmayan, güzel ve zarif görüntüsüne rağmen Amazon olmayı da bile Merve Ünlülerin lokomotif yarışmacılarından biri olacak. Dikkat ettiyseniz Survivor’da kadını güçlü olan takım yarışmalara unutulmaz imzalar atıyor.

Kadın yarışmacı deyince aman sakın Duygu Çetinkaya’yı unuttum sanmayın. Duygu, yarışmada çok hırslı ama adanın da cadısı! Adrenalin çok saldırgan bir hormon ama ağzından çıkanı duymamak kişilik problemidir. Takım arkadaşına saldırmak, yan adaya sataşmak bir de üstüne üstlük kendini haklı görüp savunmaya geçmek demek Survivor tarihinde “ Duygu Çetinkaya” demek oldu. İçlerinden en çok Ece Begüm Yücetan’a acıyorum! Zavallı Begüm, Duygu’nun çene gücü ile baş eti yenen duruma düşüyor. Duygu, Begüm’ü bakalım ne zaman çileden çıkartacak? Hoş çoktan Acun Ilıcalı’dan Begüm’e durumu kurtarması için talimat gelmiştir.

Turabi de Duygu’dan aşağı kalmıyor! Maşallah ful performans Turbo Turabi de kendini göstermeye başladı ama sevinç gösterisine kendini kaptıran ruhu öyle bir dans etti ki Turabi kuleden az daha düşüyordu. Amman Turabi, dikkat et evladım yoksa ada maceranı sakatlanarak kendin bitireceksin!   

Yarışmanın skorları yavaş yavaş aradaki farkı açmaya başladı ve Ünlüler takımı üstünlüğünü hissettirdi. Gerek erkek, gerek kadın yarışmacı gücü ile Ünlüler takımı göz dolduruyor. Bu akşam bireysel yarışmalar yapılacak, biz de ekran başından kimin ne kadar Amazon olduğunu göreceğiz. Oyunların revizyondan geçmiş hallerini sevdim! Acun, reytingleri kovalarca kendi projesi ile Tv8 ekranlarına taşıyacağını bir kez daha gösterdi. Gelecek hafta zirveye tutunan dizilerin atak yapması lazım, yoksa korkarım ki Tv8 onları ekrana gömecek!

Bu arada adanın kadrolu faresinin ziyaretinden önce 3 yarasa arkadaşın Ünlüleri ziyareti de oldukça anlamlıydı.  Gördüğümüz gibi her şey tıpkı eskisi gibi Survivor’da sürüyor ve düzen bozulmadı.

Hayatta düzeninizin bozulmaması dileği ile…   

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..