Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star’ın en kendini beğenmişi: Turabi Çamkıran!

Survivor All Star’ın en kendini beğenmişi: Turabi Çamkıran!
 

Her sene Turabi Çamkıran’ı seyretmekten sıkıldım! İnsan bu kadar kendini bilmez olur, kamyon arkası yazılar ile konuştuğu dili, bende arı sokma etkisi yapıyor ve dilim-damağım şişiyor. Kendi kendine adalet dağıttığını zanneden zatın, arkasını kim kaldırıyorsa bence hem indirsin, çünkü Frankestein yaratıyorlar. Kaba- saba bir genç adam, toprağın adamı olduğunu söyleye dursun gençlere kötü örnek olduğunu bile fark edemiyor. Ben nice Anadolu çocuğu gördüm ki benim diyen adamdan kibardı. Bir de natürel olduğunu savunan sadece kendi değil, peşine taktığı nice bıçkın tavırlı genç var.

Turabi, kendine ne kadar güveniyor gibi görünüyor, oysa ki ezdiğini düşünen beyni dudaklarından hakaret olup akıyor. Acun Ilıcalı’nın konuşmasına, terbiye çağrısı yapmasına cevap olarak “ulan diye biz adama deriz” diyebilecek kadar omurilik soğanından konuşuyor. Bir düşünse konuşurken, belki hani o da belki haksız olduğunu anlayacaktır ama O, yanlış yaptığını bile bile doğru olduğunu savunmaya devam ediyor. Çünkü kendileri inatçı bir kimliğe sahip!

Çocukların güzel sözlerle sevilmediğinde elimizde bir sürü Turabi olacağının kanıtıdır. Siz eğer çocuğunuzu “lan, ulan, hergele, seni pezevenk” diye severseniz büyüyünce O da bunları söyler hem de “adam” yerine koymak zanneder. Turabi’nin bir kez daha Survivor hem de Survivor All Star olmasını hiç istemiyorum! Evet, farkındayım ben de orası savaş alanı ama el insaf bu kadar ego patlaması yaşayan birine bu paye verilmemeli, çünkü eğer ki kazanırsa siz seyreyleyin gümbürtüyü!

Turabi, o kadar kompleksli ki; adada odun işçiliği yapan, masa, ev, sandalye gibi konfor yaratan Hasan ve Doğukan’ “beni taklit ediyorlar” diye bilecek kadar bilgisiz, oysa madem bu yarışmaya gidiyorsun o zaman rakiplerin daha önce nasıl yarışmış, nasıl bir imaj çizmiş onu seyredecek ve ciddiye alacaksın! Hatta Turabi, o kadar kompleksli ki;  kendi yaptığı sevinç gösterilerindeki abartıyı rakipte ucundan görünce cinnet geçirip, terbiyesizlik kabul ediyor, demek ki sen kimmişsin? Hatta ve hatta Turabi o kadar kompleksli ki; kadınları SMS çağrısına yönlendirmek için Begüm’e taktik verip Hasan’ı yarış alanının ortasına gömecek kadar adaletsiz, adam olan orada sessiz kalır ve kim hak ettiyse onun kazanmasına izin verir, diğer arkadaşını satmaz! Bu son yarışmanın kadere ve beceriye bırakılması adaletli olurdu, ama yapan kim?

Turabi, Begüm’ü 4 lü koltukta ne için görmek istiyor? Bence bunu okuyunca yeterince fikriniz olmuştur ya da zaten bir fikriniz vardı, siz olsaydınız böyle mi davranırdınız?

Hayatta yaptıklarınızla güzel anılmanız dileği ile….

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..