Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor All Star sayesinde Acun Ilıcalı Nirvana’ya ulaşır!

Survivor All Star sayesinde Acun Ilıcalı Nirvana’ya ulaşır!
 

Hızın, hırsın, aktif ruh ve bedenlerin yarıştığı Survivor All Star bu sezon zıvanadan çıktı! Adrenalinin tavanda olduğu, ego patlamaları ile zirve seyahati bu sezonun yarışmacılarını biraz daha agresif hale getirdi. Zaten sakin ve sessiz yapıları olmadığı her hallerinden belli olan bazı yarışmacılar, çene kuvvetlerini kullanarak yanına bir de el, kol, ayak ekleyerek sınırları zorlamanın ötesine geçiyorlar.

Acun Ilıcalı’yı ekranlarda hiç bu kadar mutsuz görmemiştim! Sabrının son sınırlarında gezinen Acun Ilıcalı bu yarışma sonrasında Nirvana’ya ulaşacak gibi duruyor. Dikkat ederseniz neredeyse “eee, sıkıldım artık kepenkleri kapatıyoruz” diyecek. Yarışmacıların hal ve tavırları terbiyesizce olmaya başladı. Duygu’nun mandalina savaşı ile başlayan, Sahra ve Berna’nın ağız dalaşından, küfürlere oradan da bedenen tahriklere ulaşan, Bozok’un kötü sözler ile zıvanadan çıkartmaları, her dem Turabi’nin savaş dansları ile kışkırttığı, yetmedi fiziki müdahaleler yaptığı bir alanda Acun nasıl mutlu olsun? Yalnız farkında mısınız, ismi geçenlerin hepsi de “Gönüllüler” takımında, sanki öne çıkıp boy göstermek için büyük çaba sarf ediyorlar. Bana öyle geliyor ki “Ünlüler” takımının adının altında ezilmemek için yapılan bu ego savaşında hatırlamaları gereken bir gerçek var, aslında onlar da ünlüler! 

Acun, sınıf başkanı gibi birilerine öğüt verip, rahat durmalarını söylemekten o kadar sıkıldı ki olayların akışını gözlü de gözsüz de görüyor artık. Şimdiye kadar birini adadan diskalifiye etmeyişine de şaşmamak lazım çünkü bu sefer ki Survivor, bir All Star yarışması. Bana kalırsa bu başlığın altında bile yarışıyor olmaları yarışmacıları ekstra havaya sokmuş. Turabi’ye verdiği ihtarlar, yarışmadan diskalifiyeler ve sonunda da 1 haftalık yarışmama cezası bence yeterli değil! Sanırım Turabi bir noktada hata yapıyor ve Acun’un bu yarışma için kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Oysa Acun Ilıcalı tek başına bir programa çıktı mı zaten reyting alıyor. Bu yüzdendir ki Acun’un kimseye ihtiyacı yok, oysa diğerlerinin Acun’a ihtiyacı sandıklarından da çok! Yalnız unutmasınlar Acun, sakin tavrını bıraktı mı, o sabır bir taştı mı işte o zaman seyreyle gümbürtüyü.

Herkesin kendine güveni pekiyi maşallah! Arkada bir fan ordusu ileri marş gidiyorlar, gidiyorlar da kendilerini adadan döndüklerinde seyredince ne yapacaklar. Kafaları kuma sokup mu yaşayacaklar? İleriye dönük projelerde yer almak, ünlerini şöhretle parlatmak istemelerini anlıyorum. Düşününce yaptıkları her faullü hareket onları şöhrete değil sadece magazinde işi bitene kadar sömürülmeye götürüyor. Magazin figürü olup da istediği hedefe varamayan nicelerinin mutsuz yaşam hikayesi gün geliyor ve karşımıza gene magazin haberi olarak düşü veriyor. Oysa şu yarışmayı adabı ile yapsalar inanın çıkışları muhteşem olacak ama bunu fark etmeleri oldukça fazla zaman alacağa benziyor. Umarım bir an önce toparlanırlar, ne de olsa zararın neresinden dönülürse kardır!

Hayatta karlarınızın çok olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..