Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor Ogeday şampiyonluğa yürüyor!

Survivor Ogeday şampiyonluğa yürüyor!
 

Şampiyonluğa göz kırpıyor!


Survivor 2017 yarışmasında Gönüllüler takımında yarışan Ogeday Girişken adeta durdurulamıyor! Yarışmanın istatistiksel verilerine göre en çok oyun kazanan ve dolayısıyla yarışmacı performans listesinde 1. Sıraya yerleşen Ogeday adeta rakiplerini gerek performansı gerek ise efendi tavırlarıyla ezip geçiyor! Yarışmanın son dönemlerinde Gönüllüler takımından tek kalan yarışmacı olan Ogeday yalnız savaşçı imajı ile de izleyicinin gözünde adeta starlaşıyor!

En son İlhan Mansız ile oylamaya çıkan ve adada kalmayı başaran Ogeday adeta bu olayın ardından şampiyonluğa göz kırptı.

İlhan Mansız’ın elenme nedeni ise kısa gözlemlerime göre bir dönem sergilediği agresif tavırlar ve Survivor da yapılan büyük oylama öncesi yarışmada performansının düşüşte olması… İlhan Mansız herkesin bildiği gibi Milli Futbolcularımızdan biri yani bu derece bilinen ve sevilen bir kişiyi yarışmada eleyen isim bence şampiyonluğa yürüyor demektir.

Gelelim neden Ogeday şampiyonluğa yürüyor diğerlerinin eksiği ne?

En önemli sebeplerden biri Ogeday Girişken Gönüllüler takımının en iyi yarışmacısı ve takımda ona yaklaşabilecek bir alternatif isim yoktu. Ünlülerde ise Serhat, İlhan Mansız , Adem gibi birbirlerinin alternatifi olabilecek isimler var.

Diğer yarışmacılara baktığımız zaman çok fazla kameraya oynadıklarını Ogeday’ın ise onlara nazaran daha az bu olaylara giriştiğini görüyoruz.

Herşeyden önemlisi Ogeday Survivor 2017 yarışmasının en iyi erkek yarışmacısı rakamlar yalan söylemez…

Ayrıca genel olarak efendi tavırlar takınmaya çalışması ve kimsenin bilmediği üzücü bir hikayesinin olması onun yarışmada bir tık öne çıkmasını sağlıyor izleyici gözünde.

2016 yılında kürek takımından en yakın arkadaşını kaybeden Ogeday boynunda arkadaşının kolyesini taşıyor ve kazandığı her oyunu hayatını kaybeden arkadaşına armağan eden Ogeday verdiği bir röportajda bu kolyenin arkadaşından geriye kalan tek şey olduğunu ve sonuna kadar takacağını ifade ediyor…

Survivor da Ogeday’ın final rakipleri Sema, Adem ve Serhat. Bu üçüne baktığımız zaman Serhat ‘ın genel olarak antipatik tavırları çok olduğu için şampiyon olma şansının az olduğunu söylersek yanlış olmaz sanırım. Öte yandan Sema tek kadın yarışmacı ve bu yüzden bana göre şansı var. Adem’in ise son zamanlarda sosyal medyada yapılan yorumlara bakacak olursak şansı çok yok. Survivor’un son zamanlarında hatalar üstüne hatalar yapan ve performans olarak bir Serhat bir Ogeday edemeyen izleyicinin gözünden düşen Adem bence şampiyon olamaz.

Survivor 2017 de gönüllüleri tek başına temsil eden Ogeday Girişken bana göre şuan Şampiyonluğa yürüyor net bir şekilde adam zaten adanın en iyisi rakamlara göre. Ayrıca izleyici de seviyor kısacası Ogeday şampiyonluğa yürümüyor koşuyor…

Çetin Kaya

Twitter/fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..