Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '15

 
Kategori
TV Programları
 

Survivor altı gece, sonuç Maral dizisi erken veda etti

Survivor altı gece, sonuç Maral dizisi erken veda etti
 

Aylardır beklendi, özlemle izlendi, seyircinin tadı damağında kaldı! Hangi diziden mi bahsediyorum: Maral!  Maral dizisinin, Tv 8 in yayın politikası sebebi ile dizinin erken final yaptığı söyleniyor. Biraz düşününce Survivor’ın bu sene bir türlü kabına sığamadığı, alışılmış günlerinden taştığı ve kanalı kurtaran tek yapım olduğunu sizler de fark edersiniz. Böyle olunca ilgiyi kendinde tutmak, reytingleri al-aşağı etmek, dizileri yayından kaldırtmak da Survivor All Star’a düşüyor.

Maral dizisi, yarışma ve eğlence kanalın olan Tv8’de bence büyük başarı sağladı. Düşünsenize nereye elinizi atsanız bir yarışma çıkan kanalda dizi izleyeceğiniz aklınıza gelir mi? Demek ki gelebiliyormuş! Başladığı ilk günden beri seyircinin ilgisini çeken, görselleri ve öyküsü ile izleyenleri çılgına çeviren, öncesi ve sonrasında twitterı sarsan dizi 13 bölüm ile sezona ışık hızı ile başlayıp aynı hızla son buldu. Bu süre sadece bana değil, izleyenlere de kısa geldi.

Evet, 13 bölümlük paketler halinde bir diziyi pazarlamak oldukça isabetli ve Avrupai, ama sezon ortasında başlayıp Türk izleyicilere bunu tam da sezon finallerine haftalar kala yapmak zulum oldu. Güzelim Hazal Kaya’ya gözleri hasret kalmış izleyici tabiri caizse yıkıldı! Hazal Kaya- Aras Bulut İynemli’nin gerek görüntü gerekse oyun gücü birbirine örtüştü ve ekranda şölene dönüştü. Dizinin ne anlattığı, konunun ne olduğu bazen bu güzel çifti seyrederken anlamsızlaşmaya bile başladı, çünkü efsane olabilecek nitelikte görsel tat yakalattılar.

Peki, 26 bölüm yapılacak bu dizi ama yazık İzleyenleri de düşünmek lazım! Bari 2015-2016 sezonuna erken başlatın da Maral’ın dönüşü şenliklerle kutlansın! Survivor yeni düzenlenen kurallar ve eklemelerle devam etmesi izleyeni pek de bağlamadı doğrusu. Bu sezon hınca hınç dolu bir Survivor izletmek ve sevilen bir diziye erken sezon finali yaptırmak bizi duygusal olarak etkiledi ve sol tarafımızdan vurdu!

Hayatta sol tarafınızın aşk için vurulması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..