Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Temmuz '15

 
Kategori
Magazin
 

TUTAP'ın ödülü Mahmut Boz'a

TUTAP'ın ödülü Mahmut Boz'a
 

mahmut boz


Antalya'nın ardından Ankara'da çıkardığı yeni dergisiyle de başarılı çizgisini devam ettiren Boz, Tutap tarafından ödüllendiriliyor.

Turizm Tanıtma Platformu TUTAP adına Köksal Selçik tarafından 26 Temmuz'da Antalya Cam Piramit Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan ödül töreninde yılın en iyileri belirlendi. Basın dalında çıkardığı Viva Dergi adına "en iyi dergi" ödülüne Mahmut Boz layık görüldü. İlk sayısından itibaren bir çok sosyal sorumluluk projeleri ve sivil toplum kuruluşlarına medya sponsoru olarak destek veren Viva Dergi, ücretsiz yaptığı Lösev ve Haytap reklamları ile de okuyucuların sevgisini kazanmıştı. 25 farklı sektörden 25 işadamının ödüllendirileceği törene iş, sanat ve siyaset dünyasından bir çok ismin katılması bekleniyor. Dünya mirası Antalya'nın tanıtımına yönelik özellikle Antalyalı şirket yöneticilerinin Antalya'ya katkılarından dolayı verilecek olan plaketlerin yanı sıra sponsorluk gelirlerinin de Türk Turizminin geliştirilmesinde kullanılacağı öğrenildi.

MEDERES TUREL YILIN SİYASETÇİSİ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yılın en iyi belediye başkanı seçildi. Turizm Tanıtma Platformu Akdeniz Bölge Temsilcisi Köksal Selçik'in geleneksel hale getirdiği ödül töreni için üyelere gönderilen elektronik posta, mektup ve anketlerle yılın devlet adamı, siyasetçisi, milletvekilleri, belediye başkanları, iş adamları, gazetecileri ve televizyon muhabirleri belirlendi. TUTAP adına düzenlenen törenin koordinatörü Halil Bey ise, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ödül töreninde Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirmek istedik” dedi.

 
Toplam blog
: 21
: 325
Kayıt tarihi
: 30.01.15
 
 

Antalya Megazine Dergisi, Ekonomi Gazetesi, Viva Dergi ..