Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Tam gaz devam

Tam gaz devam
 

Yeni sezon ile birlikte evlilik programları kaldığı yerden devam ediyor. Bu çöpçatanlık programlarını sunanlar milyarları cebe indirmeye devam ediyor. Eee bizim gibi boş işler bakanı seyircileri olduktan sonra bu programlardan emekli bile olurlar. Gündemi evlilik proramları ile takip ediyoruz. Çünkü biz çok mutlu bir ülkeyiz, hiç bir sorunumuz yoktur. Tek sorunumuz bu programlarda evlenmeyi bekleyen  bekarlarımızdır. Bekarlarımızı evlendirip sorunlarımızı çözüyoruz.

Rahatsız oluyorsan izleme diyenleriniz olabilir: Zaten izlemiyorum ama öğleden sonra hanımların çoğunluğu bu programların başında kim kime talip gelmiş, tablo  olurmuymuş olmazmıymış derdine düşmüş durumdalar. Geçen yıl da bu konuyla ilgili bir blog eklemiştim. Armudun sapı, üzümün çekirdeği ile Zümrüdü Anka'yı evlendiren Esra Erol'a Nobel Ödülü alırsınız demiştim ya;  işte şimdi o Nobel Ödülü tehlikede evlendiler evlenmesine ama bir türlü yuvalarında huzuru bulamamış olacaklar ki şimdi yine yeniden Zuhal Topal'ın programında çare arıyorlar.

Benim anlamadığım taraf ne biliyor musunuz? Hepsinin kurgu olduğudur. Program izlensin diye yapılan düzmece bir senaryodan başka bir şey değil. Bizim saf temiz yürekli kadınlarımız farkında değiller. Bu muhabbet kuşlarını mı desem oyuncularımı desem artık ekranlarda görmek istemiyorum. Naçizane bir tavsiyede bulunsam bu program yapımcılarına acaba ilgilenirler mi? Bizim onca şehit ailelerimiz var; bence her gün bir şehidimizin evine giderek program yapsalar daha çok reyting alırlar. Bu arada bizim Hakan namı diğer armudun sapı, üzümün çöpü ile Seba namı diğer Zümrüdü Anka evcilik oyunlarını varsa eğer evlerinde devam ederler. Kimbilir belki onlar muratlarına erer, bizde kerevete çıkarız.

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..