Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '18

 
Kategori
TV Programları
 

Tarihi Diziye Kanal D Darbesi! Mehmed Bir Cihan Fatihi Finale Gidiyor!

Tarihi Diziye Kanal D Darbesi! Mehmed Bir Cihan Fatihi Finale Gidiyor!
 

''Para her şey değildir'' mantığını her zaman kabul edenlerden olmuşumdur. Evet para birçok şeyin nedeni ve sonucu olabilir. Ama her işi güzel, her hayali gerçekleştirilebilir kılmayabiliyor. Bunun en önemli örneklerini hayatın farklı noktalarında görüyoruz ve görmeye de devam edeceğiz.

İşte yepyeni bir örnek daha. 

Kanal D'nin aylardır öve öve bitiremediği, reklamlarını günlerce yayınladığı, uğruna milyon dolarlar harcanan yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi tam anlamıyla uçurumun kenarına geldi. Benim bu satırları yazdığım dakikalarda dizinin 5.bölümü yayınlanmak üzere. Ve dizinin kanalı Kanal D bu bölüme çok dikkat ediyor.

Neden mi?

Şöyle anlatayım...

Siz uğruna milyon dolar harcadığınız ve maliyetini çıkarmasını beklediğiniz bir işin Kadın ve Ufak Tefek Cinayetler gibi rakiplerin gerisinde kalmasını nasıl karşılarsınız? Elbette tepki gösterirsiniz, uyarı verirsiniz. Kanal D de öyle yapıyor. Dizinin bu gece yayınlanan yeni bölümü dizinin devam edip etmesi konusunda esas alınacak bir bölüm olacak. Yani çarşamba sabah 10.00 sularında dizinin reytinglerinde eskiye oranla bir yükseliş, bir sıçrayış olmazsa dizi Mayıs ayının ikinci haftasını göremeden dizi çöplüğüne yollanacak.

Yani ya bu hafta yükselirsin ya da 2 bölüm sonra güle güle!

Kenan İmirzalıoğlu'nun düştüğü durumu düşünün şimdi. Yıllarca her yaptığı dizi tutmuş bir insansın,yeni bir iş için uğraş et, kanal reytinglerini beğenmeyip sana kapıyı göstersin. Vallahi olmayacak şeyler oluyor bu dünyada.

Kıvanç Tatlıtuğ'un Kurt Seyit ve Şura dizisinde yaşadığı şeyi Kenan İmirzalıoğlu'nun bu dizide yaşamasına çok az kaldı!

Hem de Kurt Seyit ve Şura 21 bölüm sürmüştü. Bahsettiğim şey olursa bu dizi 7 bölümde bitecek. 3'te biri yani!

Tarihi dizilere para dökme işinden vazgeçmeyenlere örnek olacak bir durum aslında. Her tarihi iş tutacak diye bir durum yok. İzleyiciye kobay muamelesi yapmaktan vazgeçmek gerekiyor artık.

Sonra sonuç bu oluyor işte.

Bakalım Mehmed reyting mücadelesini kaybedecek mi?

Göreceğiz.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 

NOT : Bu yazının Milliyet Blog sayfası dışında başka bir sayfada farklı ya da aynı isimle kullanılması, yayınlanması yasaktır. Lütfen bu yazıyı haberim olmadan başka bir sitede yayınlamayınız! Aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim. İyi okumalar!

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..