Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '17

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Temassız Göğüs Büyütme Estetiği

Temassız Göğüs Büyütme Estetiği
 

Temassız meme büyütme estetiği mümkün!


Temasız Keller Funnel meme büyütme estetiği, silikon jel meme implantlarının temassız yerleştirilmesine imkan tanıyan modern bir tekniktir. Son yıllarda giderek çok daha popüler bir hale gelmektedir. Keller Funnel tekniği ile 800cc’ye kadar olan silikon jel implantlar temas edilmeden takılabilir. Bu teknik ile her çeşit meme implantı yerleştirilebilmektedir. Keller Funnel No Touch tekniğinin pek çok avantajı bulunurken neredeyse hiç dezavantajı yoktur.

Temassız teknik

Temassız teknikte daha önce de belirtildiği gibi, Keller Funnel göğüs büyütme tekniğinde implant yerleştirilirken asla cerrah tarafından cilde temas edilmez. Cerrahınız ve ameliyathane ne kadar steril olursa olsun, özellikle göğüs implantları yerleştirilirken, implantların kabuğu üzerinde bir miktar bakteri olması mümkündür. Keller Funnel, bu riski ortadan kaldırdığından kapsüler kontraktür riski de azalır. Bakteriler implantla temasa girdiğinde vücudunuzun iltihaplanma reaksiyonu geçirmesi mümkündür. Bu, kapsül kontraktür oluşmasına yol açabilir ve bu da neredeyse daima onarım için ameliyat gerektirir.

Minimal kesi imkanı

Keller Funnel tekniği daha kısa insizyon uzunluğu imkanı verir. Silikon jel göğüs implantlarının tamamı önceden doldurulduğundan, implant ne kadar büyük olursa, insizyon da o kadar büyük olur. Bu cihaz, silikon göğüs implantlarının, mümkün olabileceğinden daha küçük kesikler ile yerleştirilmesini sağlar. Örneğin; 3,5 cm'lik bir kesiden 550 cc'lik bir silikon jel göğüs implant rahatlıkla yerleştirilebilmektedir.

Daha kısa ameliyat süresi

Keller Funnel ile ameliyat süresi kısalır. Sadece temassız yerleştirme imkanı sunmak ile kalmaz, aynı zamanda anestezi altında kalma sürenizi de kısaltabilir. Ameliyat süresi bazı durumlarda ortalama 15 - 20 dakikaya kadar kısalması mümkün.

Keside bölgesinde daha az travma

İmplant, insizyon yolu ile manuel olarak işlenmediğinden bölgede daha az travma oluşma riski var. Daha az travma ise operasyondan sonra daha az ağrı anlamına gelir.

Enfeksiyon ve kontaminasyon riskini azaltır

Tamamen temassız bir yöntem olan Keller Funnel tekniğinde implantlara hiç temas edilmediği için bakteri oluşmadığından kapsüle kontraktür ve enfeksiyon riski de azaltmaktadır.

Temassız Keller Funnel uygulaması

Keller Funnel, çift taraflı paketlenmiştir. İmplantlar için cepler oluşturulduktan sonra, cerrah Keller Funnel'i açar. Ambalaj açılır ve Funnel’in dar ucundaki işaretlerden biri boylu boyunca kesilir. Bu işaretler, meme implantı ölçüleri ile tam bir uyum sağlar. Cerrahınız 400- 500 cc'lik bir göğüs implantını takarak, keser. Bu yapılır tamamlandıktan sonra Funnel steril solüsyona batırılır. Göğüs implantları da steril olarak paketlenmiştir ve Keller Funnel implantının yerleştirilmeye hazır olana kadar orijinal ambalajında ??tutulması önerir. Bu noktada, Funnel açık tutulur ve göğüs implantı Funnel’e yeleştirilir. Göğüs implantı Funnel’e girdikten sonra, Funnel’in ucu göğüs cebinin içine yerleştirilir. Bu sırada cerrah, implantın cebe itilmesi için Funnel’i sıkar. Cerrah implantları yerleştirilmesi tamamladığında Funnel atılır. Her iki implant için sadece bir Funnel yeterli olmaktadır.

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..