Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Terör, tam bir Şeytan işidir!

Terör, tam bir Şeytan işidir!
 

internetten alınmıştır


Allah, Kuran'da insanı Şeytan'a karşı uyarırken "o sizin açık düşmanınızdır" ifadesini kullanır. Yani, Şeytan, insanın şeksiz şüphesiz ve asla dost olma ihtimali olmayan düşmanıdır.

Oysa, insanlar arasındaki dostluk ve düşmanlıklar ebedi değildir, geçicidir... Devletler arasındaki ilişkiler de aynı insanlar gibidir; dostluklar zaman gelir düşmanlığa dönüşür ya da tam tersi olur.

Burada tüm insanlığın ebedi düşmana karşı birlik olabilmesi önemlidir...Bu ortak düşman, Allaha isyan eden ve bu isyanının nedeni olarak da insanı gören Şeytandır.

Şeytan, insanı kıskandığı için Yaratana isyan etmiş ve bu isyanı onu huzuru ilahiden kovulmuş bir İblis yapmıştır...Bu yüzden insana olan düşmanlığı bitmeyecektir.

Şeytan'ın insana yapabileceği en büyük kötülük onu Hak yolundan saptırmak ve aralarında fitne çıkararak birbirine kırdırmaktır...Şeytan, ne kadar insan kanı dökerse o kadar mutlu olacaktır.

Günümüzde Şeytan'ın görünün yüzü Terördür...Şeytan ve avanesi, Terörü insanlığı yok etmek, insanların kendi elleriyle kendi kanlarını dökmek için kullanıyorlar.

Böylece İblis, Allah'a karşı söylediği: "Beni azdırdığın için (ki Şeytan burada da kendi nefsine uyup kibirlenmesini ve yaratana isyan etmesini yine Allaha fatura ediyor, oysa Allah kullarını azdırmaz, kendileri azar) senin Hak yolun üzerinde durup önlerinden arkalarından; sağlarından sollarından onlara yaklaşıp saptıracağım...Çoğunu sana şükreder bulmayacaksın" Araf16-17 yerine getirmek için çaba sarfediyor.

Irçılığı, din ve siyaset fanatizmini, maddi hırsı, dünyaperestliği kullanarak insanların bir kısmını azdırıyor ve onları bir "silah" gibi kullanıyor...Şeytan böylece, insandan öcünü alıyor.

Bütün insanlığın, tüm Hak kitaplarda Allah tarafından ısrarla uyardığı düşmana karşı bir olması gerekiyor...Eğer, insanlar Şeytani düzenlere teslim olmaya devam eder ve gerçek düşmanını anlamamakta ısrar ederse daha çok insan kanı dökülür...

Çünkü, günümüzün gelişmiş silahları bir anda binlerce insanı yok edecebilecek kapasiteye ulaşmaştır...Şeytan, Haçlı ordularını azdırıp masum Müslümanların üzerine gönderdiğinde silahlar bugünki kadar öldürücü değildi...

Ama Birinci ve İkinci Dünya Savaşlarında daha öldürücü ve yıkıcı silahlar vardı...Şeytanın tahriki her iki dünya savaşında milyonlarca insan hayatına mal oldu.

Bugün de Şeytan her türlü taktiği kullanarak insanı insana kırdırmak için  çabalıyor...Bazan bir tüfek oluyor, bazan bir bomba oluyor bazan da "kalem" olup insanlar arasında fitne tohumları ekiyor, Böylece insan neslinden Kıyamete kadar bitmeyecek hıncını almaya çalışıyor.

Adı ve menşei ne olursa olsun, terör denilen bela Şeytan'ın eseridir...Eğer, bunları destekleyen, bunları siyasi menfaatleri için kullanmak isteyenler varsa, onlar da çoktan Şeytan'a asker yazılmış lejyonerlerdir...

İstanbulda patlayan ve onlarca insanı katleden teröre, Paristeki insan üzülmüyorsa, Paristekinin acısını Ankaradaki duymuyorsa; Amerika seyrediyor, Avrupa kaşıyor, Rusya destekliyorsa Şeytan kendi çapında zafer üstüne zafer kazanacaktır.

Elbette sonuçta kendisiyle birlikte tüm avanesini de Cehenneme götürmek adına...

Allah katından kovulmuş ve bu yüzden insana ebedi düşman olmuş Şeytan'dan Alemlerin Rabbi olan Allaha sığınalım...

Şeytana da ona uyup haksız yere insan kanı dökenlere de lanet olsun!

 

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..