Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mayıs '16

 
Kategori
Futbol
 

Trabzonspor'un son şansı!

Trabzonspor'un son şansı!
 

Yönetim şimdi hamle yapacak. Yeni bir teknik adam ve yeni bir kadro ile camia yepyeni bir sürece girecek. Bu süreçte de hatalar zinciri büyümeye devam ederse Trabzonspor artık iflah olmayacaktır.


Trabzonspor’da hatalar zinciri büyümeye devam ediyor. Sadri Şener’in son dönemindeki hatalarını İbrahim Hacıosmanoğlu büyüterek devam ettirdi. Öyle ki Hacıosmanoğlu’nun 2,5 yıllık görevi boyunca yaptığı her hamle ayrı bir hataydı ve bu hatalar kulübü de takımı da batma noktasına getirdi. Kurtuluş ümidiyle göreve seçilen Muharrem Usta da geldiğinden buyana hata yapmaya devam ediyor.

Trabzonspor batmıştır haberiniz ola. Evet, Trabzonspor maddi olarak batmıştır ama bu çok önemli değil. Zira Akyazı’daki yeni stattan elde edilecek gelirler ile Mehmet Ali Yılmaz tesislerinin havaalanı inşaatı için devlete pazarlanması kulübü maddi olarak bataktan çıkartır. Bu nedenle kimse maddi olarak ağlamasın. Mevcut yönetim maddi açıdan gözyaşı dökeceğine bir an evvel doğru hamleler yaparak kulübü maddi olarak kurtarmaya baksın.

Beni asıl kaygılandıran bordo-mavililerin sportif ve manevi olarak batağa saplanmış olmasıdır. Bakınız bugün Trabzonspor hangi üst düzey teknik adamın kapısına gitse eli boş dönmektedir. Hiçbir aklı başında teknik adam Trabzonspor’a gelmek istemiyor. Neden? Çünkü bu şehirde insanlar popüler olanı yeme derdine düşüyor. Yönetici, popüler teknik adamı kıskanıyor. Gazeteci kıskanıyor. Kulübün içerisinde fitne başlıyor. Maaşlı çalışanlar ile bin bir oyunun içine giriyor. Oyuncuların alacakları zamanında ödenmiyor. Ceza ve ödül sistemi başarıyla uygulanamıyor. Ve doğal olarak bu denli kötü bir ortamda üst düzey isimler çalışmak istemiyor.

Trabzonspor yönetimi şimdi hamle yapacak. Yeni bir teknik adam ve yeni bir kadro ile camia yepyeni bir sürece girecek. Bu süreçte de hatalar zinciri büyümeye devam ederse bilin ki Trabzonspor artık iflah olmayacaktır. Bu yeni dönem, bu kulübün son şansıdır. Elde sadece bir atımlık barut vardır. Ya hedef 12’den vurulacak ve Trabzonspor büyüyerek yola devam edecek, ya da ‘karavana’ atışla maddi, manevi ve sportif batış, düzelmesi imkânsız noktalara erişecek.

Karar yönetimindir. Ya akıllı işler yaparlar ya da rezil olarak tarihe karışırlar.

 
Toplam blog
: 11
: 574
Kayıt tarihi
: 12.03.14
 
 

Gazeteci ..