Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '18

 
Kategori
Trafik
 

Trafik Canavarları Ölüm Saçıyorlar

Trafik Canavarları Ölüm Saçıyorlar
 

Hızla artan taşıt sayısıyla birlikte trafik sorunu artmıştır. Ülkemizde her yıl binlerce insan trafik kazalarıyla hayatını kaybetmektedir..

Yapılan bütün ikazlar ve artırılan denetimlere rağmen kural tanımayan sürücüler dehşet saçmayı sürdürüyor. Bilgisiz ve cahil insanlar trafik kurallarına uymayarak ölen insan sayısının artmasına sebep olmaktadır.

Aşağıdaki haber ve görüntüleri televizyonda izlediğimiz zaman tüylerimiz diken diken oluyor..

Lütfen trafik kurallarına uyalım uymayanları ikaz edelim ve ilgililere bildirelim. İşte aşağıda birkaç örnek:

NAHİDE ÇELEBİ

ARABAYI KÜÇÜK ÇOCUĞUN KONTROLÜNE BIRAKTI
Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde bir kişinin lüks arabasının direksiyonunu kucağındaki küçük bir çocuğa bırakması görenleri şok etti. Hem kendi canını hem de trafikteki sürücülerin canını hiçe sayan sürücünün o anlarda önüne bile bakmıyor olması bu kadarına da pes dedirtti.

DİREKSİYON BAŞINDA MÜZİK EŞLİĞİNDE OYNADI
Seyir halinde direksiyon başında müzik eşliğinde oynayan genç sürücü, kazaya adeta davetiye çıkardı. Trafikte seyreden genç sürücü, açtığı müzikler eşliğinde direksiyon başında oynadı. Aracın hâkimiyetini tamamen bırakarak oynayan sürücüyü, yanında oturan başka bir kişi cep telefonuyla görüntüledi.

SÜRÜCÜ ZURNA ÇALDI, YANINDAKİ YOLCU TELEFONUYLA OYNADI
Köprüde seyir halinde olan sürücünün direksiyonu bırakıp zurna çaldığını fark eden diğer sürücüler gördükleri karşısında hayrete düştü. Trafik canavarının yan tarafında oturan kişinin ise hiç bir şey olmuyormuş gibi cep telefonuyla oynaması dikkat çekti. Kuralları hiçe sayarak hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü, kazaya davetiye çıkardı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ ÖLÜM SAÇTI
Antalya Karayolunda motosiklete binen iki genç, yağmurlu havada ilerlerken kullandıkları motorun önünü kaldırarak yürekleri ağza getirdi.
Plakası olmayan motorları ile kask takmadıkları gözlenen iki gencin, 80 kilometreye yakın hızla motosikletin önünü kaldırarak akrobatik hareketler yapması, karayolunda ilerleyen diğer sürücülere de zor anlar yaşattı.
Diğer araçların yanına kadar sokulup akrobatik hareketlerine devam eden ikili, Yolcu taşıyan ticari minibüslerin arasından makas atarak son sürat bölgeden ayrıldı.

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..