Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '17

 
Kategori
Magazin
 

Türk Kalp Vakfı & EXOTİC SENYÖR Tenis Turnuvası

Türk Kalp Vakfı & EXOTİC SENYÖR Tenis Turnuvası
 

Kalp Haftaları programı içinde, 13 yıldır Türkiye Tenis Federasyonu’nun takviminde yer alan, sporun kalp damar sağlığına olan olumlu ve önemli etkisinin vurgulandığı, 6. Uluslararası Geleneksel Türk Kalp Vakfı Tenis Turnuvası Exotic isim sponsorluğundaki basın toplantısı, 20 Nisan Perşembe günü saat 11.00’de Akatlar Clubsporium  tesislerinde gerçekleşti.

Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Güven, Türk Kalp Vakfı Onursal Başkanı Çetin Yıldırımakın, Cem Ofset Onursal Başkanı, Türk Kalp Vakfı Mütevelli Heyet ve Danışma Kurulu Üyesi Oktay Duran, Türk Kalp Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nejat Müldür, Clubsporium Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Çerçi, Exotic firması Yönetim Kurulu Başkanı Özbek Özşahin ve ünlü sanatçı Reyhan Karaca’nın turnuvaya ve kalp sağlığına ilişkin konuşmalarından ardından, Reyhan Karaca’nın Tenis Hocası Korhan Akın ile gerçekleştirdiği gösteri maçı ilgiyle izlendi.

Clubsporium ve Point Hotel ana sponsorluğunda, Banat, Kafkas, Mermerler ve ProntoTour’un yardımcı sponsorluğunda gerçekleşen Uluslararası Türk Kalp Vakfı & Exotic Senyör Tenis Turnuvası ,18 – 70 yaş aralığında,  İngiltere, Almanya ve başka ülkeler de olmak üzere yurtdışından da katılımların beklendiği, yerli yabancı birçok tenissever ile iş, sanat, spor dünyasından birçok seçkin isimin katılımıyla 11-20 Mayıs tarihleri arsında katalar Clubsporium tesislerinde yapılacaktır.

Saffet Çerçi, Oktay Duran, Reyhan Karaca, Özbek Özşahin Yüksel Mermer, Banu Noyan, Hakan Yangın, Kafkas, İsom Tıp Merkezi’ne katkılarından dolayı teşekkür plaketleri takdim edildi.

 

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..