Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mayıs '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Uyuyakalanlar için 3 dakikada giyinme tüyoları

Uyuyakalanlar için 3 dakikada giyinme tüyoları
 

Tasarımcı Virgil Abloh'un bu stili rahat ve şık giyime iyi bir örnek...


Sabah alarmı duymayıp uyuyakalanlar için hızlıca ne giyeceğine kadar vermek hiç kolay değil. Ama çözümsüz de değil… Gardırobunuzdaki sadece birkaç temel parça yardımıyla 3 dakika içinde giyinip evden çıkmaya hazır olabilirsiniz. Nasıl mı? Aşağıdaki 7 ipucunu takip edererek…

1. Deri pantolonu tişörtle kombine edin

Çalışan pek çok kadınun gardırobunda gerçek deri ya da deri görünümlü bir pantolonu hiç değilse taytı mutlaka vardır. Omuzları açık bir bluz veya beyaz bir tişört kombinasyonuyla trendi bir görünüm yakalamak hiç de zor değil. 

2. Blazer ceket her daim kurtarıcı

Üzerinize iyi oturan sade bir blazer ceketle stilinizde neler yaratacağınıza siz bile inanamazsınız. Gardıropların her daim vazgeçilmeziyle sezonun trendi marin etkisini denemeye ne dersiniz? Jean pantolon ve beyaz tişörtün üzerine lacivert bir kruvaze ceketla güne hazırsınız… Not: Jean pantolon yerine dantelli romantik bir mini etek de iyi bir fikir olabilir.

3. Tulumlar geri döndü

En hızlı ve efektif bir son dakika stili için tek parçanın gücüne inanamazsınız. Jean ya da ince kumaştan tulumlar Pratik oluşlarıyla da sezonda gardıropların baş elemanı olmayı hak ediyor. Jean tulumunuzu ofis tarzına çevirmek için minik bir eşarpı boynunuza bağlayabilir ya da iri bir kolye kullanabilirsiniz.

4. Balıkçı yaka ve deri ceket kombinasyonu

Deri ceket, her sezonun olmazsa olmaz parçası. Patronunuz ofiste ‘grunge’ stili her zaman benimsemeyeceği için bir balıkçı yakayla bile ofiste şıklığı yakalayabilirsiniz. 70’lerin stilinde bir deri etek, jean ya da pilili kumaş pantolonu rahatlıkla deri ceketle giymeniz mümkün. 

5. Drape elbise şıklığı

Sabah tembelleri için gardırobun en ideal parçalarından biri de drape elbise… Hem giyilmesi oldukça kolay hem de desenleri ya da grafik baskıları itibariyle yaz için kusursuz bir etki yaratıyor. Tüm bunların dışında drape elbise, her türlü ayakkabı ile rahatlıkla uyum sağlıyor. Sneaker, çizme ya da topuklularla bir anda spor, feminen ya da romantik olabilirsiniz. 

6. İkili parçalardan vazgeçmeyin

Zaman zaman alt başka, üst başka tarzdan sıkıldığınız oluyor mu? O zaman iki parçanın rahatlığını test etme vakti… Örneğin, klasik pantolon takımınızı dantel örgü bir üstle kombinlemeye ne dersiniz? İsterseniz bu kombinasyonda pantolon yerine etek de kullanabilirsiniz. 

7. Jean üzeri beyaz bluz 

Şık ya da rahat bir tarz… Rahat bir jean pantolon ve şık bir bluzun birlikteliği her iki stil için de mükemmel bir seçim olacaktır. Ayrıca her iki temel parça da her halükarda gardıropların demirbaşı olduğu için bir araya gelmeleri zor değil. Son dönemin trendi olan yırtık jean’inizle bir erkek gömleğini ya da dantel bluzu bir arada kullanmak oldukça moda, benden söylemesi… 

 

 
Toplam blog
: 248
: 438
Kayıt tarihi
: 27.04.16
 
 

Almanya'da doğdu. Oradaki öğreniminin ardından üniversite eğitimi için Türkiye'ye döndü. Gazeteci..