Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '16

 
Kategori
Otomobil
 

VW, elektrikli BUDD-e'yi üretmek için kolları sıvadı

VW, elektrikli BUDD-e'yi üretmek için kolları sıvadı
 

İngiliz CAR dergisinin haberine göre VW, tümüyle elektrikli olan BUDD-e konsept modelini seri üretime geçirmeye hazırlanıyor. BUDD-e konsept modeli ilk olarak 2016 CES'de görücüye çıkmıştı. VW'nin Microbus temasına ultramodern bir gönderme olarak tasarlanan konsept, Volkswagen'in pek yakında seri üretimde kullanacağı, MEB modüler elektrik platformu üzerine inşa edilecek. 
 
Volkswagen'in elektronik geliştirme departmanının başı, Dr. Volkmar Tanneberger'in söylediğine göre aracın oluşturulmasındaki temel fikir, aracın zemininde konumlandırılacak düz bir pil, ve önde ve arkada olmak üzere 2 elektrik motorundan oluşacak paketin üretilirken tamamıyla modüler bir platform olmasına özen göstermek. Transporter ve The California modellerinin içten yanmalı motorlarla üretilmesine devam edileceğini de ekliyor Dr. Tanneberger. 
 
2020 yılı gibi resimde görülen kutu şeklinde bir aracın seri üretiminin kesinleşeceğinin haberini veren Volkswagen firması aracın dizaynında minimalist bir yaklaşımın yer alacağını duyuruyor. 
 
Dieselgate skandalının ardından zedelenen imajını alternatif itiş sistemleri ile kurtarmayı planlayan firmanın geleceğini hep birlikte takip edeceğiz...
 
 
Toplam blog
: 55
: 1472
Kayıt tarihi
: 15.06.14
 
 

Ceyhun Kirimli lisans egitimini Bogazici Universitesi Molekuler Biyoloji ve Genetik Bolumunde tam..