Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Vaser Liposuction ile karından yağ alma

Vaser Liposuction ile karından yağ alma
 

Vaser Liposuction


Karın bölgesinden nasıl yağ alınır ? 

Karın bölgesinden bir çok teknik ile yağ alınabilir. Ama bunların en popüler ve en etkili olanı liposuction yöntemi ile yağ almaktır. Karın bölgesinde yağ alma sonrasında bir cerrahi işlem yok ise, sadece vaser ile alınan yağlar incelmenizi sağlar. 

Karın bölgesi inceltme

Karın germe ameliyatları ile karın bölgesi incelmektedir. Bu incelme esnasında tabi ki de fazla yağların ve fazla derinin dışarıya alınması gerekir. Bu incelme vücut yapısına uygun olmak zorundadır. Her hasta istediği kadar karın bölgesinden incelme sağlayamaz. Bu tamamen vücudun kaldırdığı kadar alınan yağlar bu işte başarıyı getirir. 

Vaser liposuction neden tercih ediliyor 

Vaser yöntemi liposuction teknolojileri arasında şu an en çok tercih edilen ve en çok başarı gösteren yöntem. En büyük özelliği ise, bölgeden alından yağları seçerek, vücuda yararı olmayan yağları bulması ve onları vücut dışına atmasıdır. 

Klasik yöntemlerde bu ayrım pek yapılmaz. Bu yüzden vücuda gerekli yağ ve yağ dokuları da vücuttan çıkabiliyo idi. Bu yöntem ile vücut yağları seçilir ve en işe yaramaz yağ dokusu vücut dışına alınarak bir incelme sağlanır. 

Karın bölgesi neden sarkar

Karın bölgesinin birinci sarkma nededi aşırı kilo alıp vermedir. Bu yüzden vücutta birden zayıfladığında her yerden yağlar birden çıkmayabilir. Bu yüzden yinatçı yağlar oluşur. Bu oluşan yağlar ise, artık cerrahi olarak dışarıya atılması gerekir. 

Bir diğer neden ise, kullanılan hormonel ilaçlardır. Bu ilaçlar da, vücutta ve özellikle karın bölgesinde yağlanmalara neden olur. Bazı genetik ve hastanın yukarıda sayılan nedenler dışında kendiliğinden yağlanması olabilir. Bu durum azdır ama, bazı hastalarda görülmektedir.

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekim Merkezi
Tel : 0212 241 3 241
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..