Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

Vatanım Sensin Dizisi Vatanı İçin Ölümü Göze Alanlarla Ekrana Dönüyor

Vatanım Sensin Dizisi Vatanı İçin Ölümü Göze Alanlarla Ekrana Dönüyor
 

Vatanım Sensin dizisini daha dün (12/10/2017) yazdım, sanki sesinizi duymuşlar gibi dizinin habercisi bir anda bölüm fragmanının en kan dondurucu görüntüleri ile döşenmiş, tüylerini diken diken eden sahnelerini ekranlarda gördük. Benim deyimimle peçesini açtı!

Dün yazdığım yazıda (1) verdiğim set başlangıç tarihinde bir yanılsama olmuş (dedikodu karışmış) oysa ilk verdiğim tarih (2) yani 24 Eylül günü setin ilk günüydü ve “Kayıt” komutu gelmiş, görüntü yönetmeni ve kameramanlar “akıyor” diye kayıtta olduklarını bildirmiştir. Güzel bir yer set ortamı! Ama çok zor, uğraşmanın en civcivlisi, çok çileli… Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler!

Neyse biz Vatanım Sensin dizisine dönelim!

Hani şu ünlü, bazılarının kulağına hoş gelmeyen anlı şanlı bir marş vardır. İzmir’in ılıman ikliminden akan, içinde aşk kokan, yazıldığı kişiyi aklında-ruhunda-kalbinde yaşatan, Atatürk’ümüze yazılmış “İzmir Marşı”, işte o büyülü, birleştiriciliği kuvvetli ve kudretli marşı fragmanda duyduk. Miray Daner’in sesinden Hilal bize mırıldandı hem de ölümüne mırıldandı. Vatanı için her şeyden vazgeçen, acısını vatan aşkına dönüştüren hüzünlü mırıldanış, yüreğimizde ve zihnimizde yerini buldu. Fragmanı bile bunu başardıysa düşünün gerisi ne olur?

Ben sadece İzmir Marşını duymadım, reytingi almaya gelen atlıların sesini duydum!

Reytingleri geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi tekrar kaldığı yerden hem de daha fazlasını talep ederek isteyen bir yapımla karşı karşıyayız. Bu demek oluyor ki o günün reytingi yine Vatanım Sensin’den sorulacak! Vatanım Sensin kadrosuna, bu sezon 4 önemli yeni oyuncu katılacak. Bu rollerden biri olan ‘Efe’ için özellikle titiz bir cast çalışması yapılıyor. Yeni karakterleri kimlerin canlandıracağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yayın tarihi Ekimin 3.haftası denmişti ama yetişmez ben de bunu eklemiştim. Zaten yetişecek olsa kanal bunu da aynı anda duyururdu.  Şimdi benim öngördüğüm şudur Ekimin son haftası, en geç Kasımın ilk haftası yayına alınır. Yine benim düşünceme göre yapım geçen sezon yayın günü olan Perşembe gününü ve saatinde ısrar edecektir. Perşembe uzlaşması yapılırsa Ver Elini Aşk zor durumda kalacak.  Bu da demek oluyor ki Kanal D yine küçük oynamalar yaparak, reytingleri gözden geçirerek Vatanım Sensin’e uygun gün verecektir. Bazılarının canı sıkılacak!

Hayatta can sıkıntısı olmadan yaşamanız dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

(1)   http://blog.milliyet.com.tr/vatanim-sensin-dizisi-icin-ekranda-hareketlilik-var/Blog/?BlogNo=571622

 (2) http://blog.milliyet.com.tr/vatanim-sensin-dizisinin-yayin-tarihi-muamma-oldu/Blog/?BlogNo=569317

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..