Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '17

 
Kategori
TV Programları
 

Vatanım Sensin Dizisinin Yayın Tarihi Muamma Oldu

Vatanım Sensin Dizisinin Yayın Tarihi Muamma Oldu
 

Hepimizin merakla beklediği dizi ne zaman yayınlanacak, hangi gün yayınlanacak, kimler kadroda… gibi sorular birikti. Kanal D’nin Perşembe saat 20:00 de yayına getirilmesi beklenilen, o yayın saati ve gününün tek dizisi olan Vatanım Sensin’in yerine Ver Elini Aşk dizisinin yerleşmesi kafalarımızı karıştırmıştı. Bu iki türlü belki kabul edilebilirdi. Nasıl mı?

Birincisi, Ver Elini Aşk dizisi için deneme süreci olabilirdi ki bu hiç de iç açıcı değildir. Kanal daha sıfır km de yayına aldığı diziye güvenmediği zaman böyle önlemler alabilir. Bir de istediği reytinge ulaşamayınca o diziyi önce sürgün edip, gün gün saat saat dolaştırır sonra da finale gider. İşte bu Ver Elini Aşk dizisi için başlamadan infaz olacaktır.

İkincisi ise Vatanım Sensin dizisine çok güvendiği için bütün kanallar dizilerini yayına aldıktan sonra hangi güne koyup hangi reytingi alt-üst edeceğine karar verecektir.

Yayın tarihinin gecikmesi, çekimlere başlanmaması,  yayın gününe başka dizi alınması izleyen ve sevenlerini çok sıkmıştı. Sonunda Vatanım Sensin yayın tarihi konusunda tünelin ucu göründü. 25 Eylül tarihinde çekimleri başlayacak olan dizi Ekimin 3. Haftasında yayına girecekmiş.

İzleyenlerin merakla beklediği dizi Vatan’ım Sensin yeni cast çalışması sebebi ile yoğun ve hummalı bir arayış içinde. Kadroya 4 önemli oyuncunun katılacağını müjdelerken, yayın tarihinin Ekimin sonuna kalması izleyenleri çok üzdü.

Aslında çok da şaşırmamak lazım!

Ne de olsa Kanal D yeni sezon tanıtımında Begüzar Korel ve Halit Ergenç’i birlikte gördük. Evet, podyumda arz-ı endam ettiler ama yanlarında kimse yoktu. Belki biraz esrarengiz olsun diye böyle bir tercih kullanılmış olabilirdi. Ama sezon başlamış ve hala önemli castların kim olduğu açıklanmamış olması, aslında işlerin biraz ters gittiğinin habercisi olmalı!

Castların bu kadar geç belirleniyor olması, sadece Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in var olması (bu oyuncularla anlaşma çoktan yapıldı demektir) bazı şüpheler uyandırıyor.

Neyse ki önünde sonunda Vatanım Sensin yayına girecek, sadece biraz bekleyeceğiz!

Hayatta beklemeden ilerlemeniz dileği ile…

http://blog.milliyet.com.tr/eceer

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..