Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '15

 
Kategori
Teknoloji
 

Whatsapp'ı artık bilgisayardan kullanabilirsiniz!

Whatsapp'ı artık bilgisayardan kullanabilirsiniz!
 

Geçtiğimiz yıl içerisinde, rekor bir fiyatla Facebook tarafından satın alınan mobil mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni özelliği ile birlikte artık bilgisayar üzerinden de kullanılabilecek. Ancak şu anda sadece Chrome tarayıcısı üzerinden Android, Windows ve Blackberry cihazına sahip kullanıcılar tarafından kullanılabilen uygulamanın, önümüzdeki dönemde iPhone ve diğer tarayıcıları da desteklemesi bekleniyor.
 
Whatsapp dünya genelinde 700 milyonu aşkın aktif kullanıcıya sahip. Facebook tarafından atılan bu adımın ardından, Whatsapp'ın kullanıcı sayısında büyük bir artış sağlayacağı öngörülüyor.
 
Whatsapp bilgisayarda nasıl kullanılır?
  1. Öncelikle, Ayarlar - Yardım - Hakkında bölümlerini takip ederek telefonunuzdaki Whatsapp uygulamasının güncel olduğundan emin olmanız gerekiyor.
  2. İkinci adımda, telefonunuzun seçenekler bölümüne 'Whatsapp Web' seçeneğinin eklendiğini göreceksiniz. Eğer bu seçenek uygulamanızda görünmüyorsa, Whatsapp'ı güncellemeniz ya da tekrar yüklemeniz gerekebilir.
  3. 'Whatsapp Web' seçeneği sizi doğrudan Whatsapp uygulamasının web.whatsapp.com adresine yönlendiriyor olacak. Bir sonraki adımda ise Chrome tarayıcınız üzerinden web.whatsapp.com adresine giriş yaparak sayfadaki QR kodunu telefonunuza okutmanız gerekiyor.
Yapılacak işlemler bu kadar basit. Whatsapp uygulamanızı bilgisayardan kullanmaya başlayabilirsiniz.
 
Toplam blog
: 9
: 986
Kayıt tarihi
: 23.07.12
 
 

Blog. ..