Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Yalan Dünya'nın yeni starı: Vasfiye Teyze !

Yalan Dünya'nın yeni starı: Vasfiye Teyze !
 

Dün akşam 45.bölümü yayınlanan Kanal D'nin sevilen yapımlarından Yalan Dünya'da Selahattin ve Gülistan çifti Bora- Tülay çiftiyle beraber yine Kanal D yapımlarından olan Ben Bilmem Eşim Bilir'e katıldı.. Bölümün sürprizi bu sanılırken esas bombayı Vasfiye teyze karakteriyle Gülse Birsel patlattı..

Gonca Vuslateri'nin oynadığı Eylem karakterinin getirdiği iyi rüzgar, yine aynı oyuncunun oynadığı Vasfiye teyze karakteriyle fırtınaya döneceğe benziyor.. Yalnız şöyle bir benzerlik var ki.. Avrupa Yakası'nda diziye sonradan katılan Binnur Kaya ve diziden bir ara ayrılan ama sonra geri gelen Ata Demirer de 2 karakter birden oynamıştı.. Ki bu yeni karakter , Binnur Kaya'nın hayat verdiği Dilber Hala karakterine de benzemiyor değil açıkçası..

Yine Avrupa Yakası'nın Nişantası'nı, Yalan Dünya'nın Cihangir'i anlatıyor ve olayların orda geçiyo olması ; Burhan karakterinin o dönemin favori programlarından Var Mısın Yok Musun'a katılmasıyla ve Selahattin karakterinin bu dönemin favori yapımlarından Ben Bilmem Eşim Bilir'e katılması benzerlik mi acaba ? Ya da bir strateji mi ? Burası tartışılır..

Neyse bu durum Vasfiye karakterinin güzel oluşunu engellemez.. Dilerim ilerde sıkıcı hale gelmez de, Türk dizilerinin sevilen tiplerinden olarak anılır..

Ne diyodu Vasfiye teyzemiz '' Ne çektin be Gülistaaannn.. ''.. Bol şans ne diyelim..

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..