Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Aralık '13

 
Kategori
Teknoloji
 

Yandex.Disk

Yandex.Disk
 

Günümüzde internet hızla yol almaktadır. Hayatın her alanında ihtiyaç duyulan internet, internet hizmetleri sunan firmaların da sürekli teknolojilerini geliştirmelerine ve sürekli yeni bir şey sunmalarına sebebiyet vermektedir. Gelişen internet teknolojileri ve yeni hizmetler arasında oldukça ön plana çıkan Yandex, son olarak cloud olarak tabir edilen, bulut veri depolama hizmetini, Yandex.Disk’i devreye sokmuştur.


Yandex.Disk oldukça kalabalık veri depolama seçeneklerinin arasına en son eklenen ürün olmasına rağmen, kullanıcılarına sunduğu bir takım özelliklerle diğerlerine nazaran ön plana çıkmaya başlamıştır. Yandex kendisine en büyük rakip olarak gördüğü, Google’ın hizmeti Google Drive veri depolama hizmetinin tam 2 katı bir depolama alanını kullancılarına sunarak, ilk tercih olmak için elinden geleni yapmıştır. 10 GB depolama hakkı tanıyan Yandex.Disk, Yandex Mail hizmetiyle entegre bir şekilde çalışmakta ve oldukça rahat bir kullanım sunmaktadır. Masaüstü uygulaması ile çok kolay bir şekilde istenilen dosyalar depolanabilmektedir. Ayrıca Yandex.Disk hemen hemen her türden dosyanın depolanmasına müsaade etmesinin yanında, Yandex Mail kullancılarına gelen maillerdeki ek dosyaları da depolamakta ve bu dosyaları, kullanıcılarına sunduğu kapasiteye dahil etmemektedir.
Her türlü bilgisayara göre uygulaması bulunan Yandex.Disk’in, Android ve IOS işletim sistemleri için de uygulamaları mevcuttur. Yandex.Disk mobil dosya alışverişi, mobil cihazlardaki veri yedeklenmesi için de bu sayade tercih edilebilecek bir servis olmayı başarmıştır.
 

davetiye linkim :)

 
Toplam blog
: 2
: 211
Kayıt tarihi
: 16.12.13
 
 

internet, bilgisayar alanında çalışmalarım var. Aynı zamanda beyin gelişimi eğitimleri veriyorum...