Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ağustos '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yaz Aylarında Cilt Bakım Ürünleri

Yaz Aylarında Cilt Bakım Ürünleri
 

Cilt Bakımı


Yaz aylarında cildimizde bulunan yağ, metabolizma hızının daha yoğun çalışmasına neden olarak cildimizi yorar. Sıcakların etkisiyle de cildimizde yağlanma artmaktadır.

Kulanılan cilt yıkama ürünlerinin ve nemlendiricilerin hassasiyetle uygulanması gerekmektedir. Yaz aylarında cildimizin nem oranı normal değerde olur. Güneş kremleri aracılığıyla da cildimizin nem ihtiyacı karşılanır ve kan dolaşımı artar.

Cilt sağlığı için kullanılan dermakozmetik ve kozmetik ürünleri yaz aylarında kullanırken dikkat edilmesi gerekmektedir.

Güneşe karşı dayanıklılık kazanması için kullanılan koruyucular cildi nemlendirmektedir, bu yüzden nemlendiricileri haftada 3 gün kullanmak yeterli olur. Yanlış yönlendirmelerle kullanılan kozmetik ve dermakozmetik ürünler cilt dejenerasyonuna, cilt lekelerine ve deformasyonlara neden olmaktadır. Bu yüzden ürün seçimi ve kullanımı ile sağlıklı destek almak gerekiyor. Cildimiz mevsim özelliklerine göre karakter değiştirmektedir, değişen özelliklere göre ürün kullanımı titizlikle seçilerek takip edilmelidir. 

Şafak Sol

 
Toplam blog
: 13
: 143
Kayıt tarihi
: 12.07.15
 
 

İş Kadını Şafak Sol' profesyonel meslek hayatına başladığı ilk gün itibariyle 'Güzellik ve Esteti..