Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın Öyküsü 10. bölüm Mert Kararı

Yazın Öyküsü 10. bölüm Mert Kararı
 

Yazın Öyküsü 10.Bölüm Fragmanı


Yaz, ailesiyle yaşadığı kısa zamanda onları sevmeyi, değer vermeyi başarmıştır. Yıllar boyunca yetimhane de yastığının altında sadece ailesini bulmayı dua ederek, büyük sabırla, özlemle ve umutla bekleyişini sürdürmüştür. Sonunda Yazın Öyküsü onlar karşılarına gelerek, bunu yaşayabilmiştir. Bütün kuşkularından, kininden, yılların verdiği düşmanlıktan arınmayıda başarmıştır.

Yazın Öyküsü 10.Bölüm Fragmanı tek istediği hayatı için Annesi Umut, Babası Mert'in, bir arada olarak, hep beraber normal aile gibi yaşama isteği onun hayatının amaçı olmuştur. Elinden gelen çabayı göstererek, ikiliyi yakınlaştırmaya tahrik edici sözleriyle devam etsede, bir noktadan sonra kopmaları kaçınılmaz olmuştur. 

Umut, kararınıda vererek Tunç'la, evlenmek isteyecektir. Yaz, kesin olarak karşı çıkarken Tunç'a, Mert'le yakınlaşmasından bashederek işleri çıkmaz yola sokacaktır. Umut, kızının hayatına burnunu daha fazla sokmasından dayanamaz geçmişinde yaşadığı Mert, hayal kırıklığını günlüğüne döktüğü yazıları vererek okumasını, onu anlamasını isteyecektir. Yaz, orada annesinin görünmeyen yüzünü keşfedip, çektiği acıları ve karşılıksız bir adamı severek neleri göze aldığını anlayınca, hayranlığı tekrar Umut'a, karşı artacaktır.

Okuduğu günlüğü Mert'e, vererek yaptıklarını tekrar gözünden geçirmesini sağlarken Umut, duyduğu duyguları da böylelikle anlayabilecektir. Pişmanlık içinde hepsini okurken, her satırında vizdan azabı, göz yaşı ve kişilik değişimine uğrayacaktır. Bir seçim yaparak bundan böyleyece Yazın Öyküsü Umut, kalbini kazanmaya çalışacak, bambaşka olgun birisi olmayı amaç güdecektir.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..