Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın Öyküsü 6.Bölüm Yaz'ın son şartı

Yazın Öyküsü 6.Bölüm Yaz'ın son şartı
 

Yazın Öyküsü 6.Bölüm Fragmanı


Yazın Öyküsü aksiyonu bir türlü bitmiyor. Umut, Mert'in tek dilediği kızlarını kazanabilmek, geleceğini onun için olumlu şekilde etkilenerek ayakta tutunmasını sağlamaktır. Bu uğurda daha çok şeyler yaşayacaklarının başlangıçı olurken, Umut'un ilk defa yaralanmasınıda sağlamıştır. Hatırladığımız Ferhat, Yaz ve Ege'yi, birlikte gördüğünde deliye dönmüştür, onlara karşı öldürücü girişiminde bulunurken olay yerine son anda yetişen Mert, Umut kızlarını kurtarmayı başarmışlardır. Yazın Öyküsü 6.Bölüm Fragmanı etkileri buradan başlarken, Özellikle Yaz, annesinin canını kurtarma girişimini kendi canından vazgeçerek göze alması oldukça etkilemiştir.

Yazın Öyküsü Umut, karar vererek önceden sunduğu teklifi kafasında hastahanede yattığı sürece iyice düşünmüştür. Kabullenerek kızını bulduktan sonra hayatta daha önemli amaç edindiğini, kaybetmemek uğuruna gerekirse Mert'le, yaşamayıda kabul etmiştir.

Yaz, için yeterli olmayarak kardeşi Ekim'in de, yanlarında yeri olmassa asla kendisini mutlu, aile gibi hissetmeyeceğini belirtmiştir. Çaresiz onuda yanına alsalarda artık o eski masum Ekim'de, değildir. Yaşadığı son olayların tesirinde kalarak Yaz'a, karşı sinsi planlar kurarak sonunu getirmeyi amaçlayacaktır. Aslında Yaz, kendi sonunun sözleşmesini ailesiyle imzalamıştır.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..