Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '15

 
Kategori
TV Programları
 

Yazın favori dizisi 'Adı Mutluluk'

Yazın favori dizisi 'Adı Mutluluk'
 

Adı mutluluk


Son zamanlarda biliyorsunuz ki gençlik dizilerine ilgi daha çok artığının farkındayız. Özellikle bu başlangıçı sağlayan Süreç Film, yeni bir proje ile karşımıza geliyor. Yaz ayı ile de gelmeye başladıktan sonra, dizi sektöründe yeni bir sezon, nefes, heyecan geliyor demek oluyor. Özellikle Fox'da, bir çok projesine ara vermek zorunda kalacağından dolayı, onların yerini alabilecek aynı kalite de sürükleyicini sağlayacağı projeler üstünde çalışmaya devam ediyorlar. En başından bashettiğimiz gibi yine bir gençlik dizisi ile karşı karşıyayız. Adı Mutluluk bu sefer farklı bir duyguyla anlatılacak olurken, daha çok gerçek hayatta gençlerin karşılaşacağı sorunlarla, mücadeleri ele alarak yeri gelince ağlatacak, güldürecek ve en önemlisi de aşkın en sıcak halini yansıtacaktır.

Adı Mutluluk Oyuncuları ve canlandıracakları karakterleri hakkında biraz bilgi verelim. Ezgi Eyuboğlu (Kumsal), aile baskısına yenik düşmüş, psikolojik olarak mahvolmuş durumda olan, artık özgürlük için ailesine yalanlarla başlayacak olan büyük bir üniversite oyunu içine düşücektir. Burada Kaan Yıldırım (Batu) ile tanıştıktan sonra hayatı tamamiyle değişime uğrayacak aşkın en büyüğünü yaşamaya başlayacaklardır.

Adı Mutluluk Dizisi Bu hafta içinde çekimlere başlanmış olup, haziran ayının sonlarına gidişatına göre Temmuz başlarına doğru uzayacağı benziyor.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..