Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Aralık '17

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yeni Yıl Sensin Ona İyi Bak

Yeni Yıl Sensin Ona İyi Bak
 

Hey, 2018’in farklılığını benim gibi siz de hissettiniz mi? Yoksa enerjisi yüksek olan insanlara mı has bu cilve? Fikri olan 3 adım öne çıksın.

Tıpkı habersiz gelen misafirlerin ansızın kapıyı çalmasıyla bir telaş başlar ya anneler de, işte bir telaşla 2017’yi bitirmeye bakıyorum ben. Çünkü 2018 habersiz geliyor bu gülen yüzlere.

Her yıl olduğu gibi duygusal ruhun arkada, mantıksal düşüncelerin ön planda olacağı son günlerimiz olsun. Elbette ilk günden ümitler yenilenecek, hayaller yeniden kurulacak ve mütemadiyen aynı şeyler yaşanacak. Tek fark, kişileri yenilemek. Hiçbir sese kulak vermeden kendi hayatınızı son ses yaşayın. O sesi duyan zaten gelecektir. Güzel bir şey düşünün ama çok güzel olmalı. Sonra inanın. Şüphe etmeden inanın. O güzelliği çağırın ve bekleyin. Mutlaka gelecektir ve diyeceksiniz ki, ‘Aman tanrım neler oluyor’…  Böyle düşünen insanların içine güneş damlıyor sanki. Malum 2.2=4 eder. Sabit fikirli büyüdük kabul ama hayata farklı bakmak da lazım. 2.2=6 da edebilir. Olamaz mı? Olabilir.

Neyse, abartı duygumuzu fazla ön plana çıkarmadan bazen mutlu olduğun yerde de bırakmak lazımdır. 365 günün geleceğini birkaç saate bağlamak, plağın en güzel yerinde takılı kalması gibi. 2018 kalbinizdeki heyecanın sebebini çıkarsın karşınıza.

Unutmayın, kimse kendi kaderini filme çekemez bir parça görebilir sadece.

 

 

 
Toplam blog
: 58
: 264
Kayıt tarihi
: 19.03.17
 
 

Var bi'hayalimiz  ..