Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '14

 
Kategori
Futbol
 

Yeni'k' Kastamonuspor

Yeni'k' Kastamonuspor
 

ALEMDAĞSPORLU FUTBOLCULAR İÇ SAHA FORMALARIYLA


Süper Amatör Lig 3. Grup mücadelesinde, iki güçlü ekip Alemdağspor ve İstanbul Kastamonuspor, Alemdağ Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Stadın neredeyse tamamının dolu olduğu, seyircilerin yoğun ilgi gösterdikleri mücadele, son derece yüksek bir tempoda oynandı.

Ev sahibi Alemdağspor, ilk yarım saatteki baskısı ile golü bularak öne geçmesine rağmen daha sonra defansa çekilince, kalesinde golü gördü ve ilk yarı sonunda taraflar soyunma odalarına birlik ve 'beraberlik' içerisinde girdiler.

İkinci yarının başlamasıyla, devre arasında teknik direktörlerin verdikleri taktikler de belli oldu.

İstanbul Kastamonuspor'un deplasman beraberliği ve bir puanı hedeflediği gözlenirken, Alemdağspor kendi sahasında puan kaybına tahammül edemeyeceği için baskılı bir oyun planı üzerine koşullanmıştı.

2010 yılından bugüne sahasındaki resmi maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Alemdağspor, bunun futbolcular üzerinde yarattığı stres ile kimi zaman kalesinde tehlikeler yaşasa da, ikinci yarının ortalarına doğru, kazandıkları köşe vuruşunda ortalanan topu iyi değerlendirerek, kendisine 3 puan getirecek golü buldu.

Böylece sahadan da galibiyetle ayrılarak sezon sonu hedefleri olan şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig sevdasına da bir adım yaklaşmış oldu.

İstanbul Kastamonuspor  gelecek için pek umut veren bir futbol oynamadığından olsa gerek, saha kenarındaki teknik heyetleri, özellikle de yan hakemi baskı altına almaya çalıştı.

Ancak ne var ki, sonunda onlar da Alemdağspor'un gelen ikinci golünün arkasından kaderlerine razı olmak zorunda kaldılar.

Alemdağspor'un misafirleri İstanbul'un Yeni Kastamonuspor'u olarak çıktıkları maçta aldıkları mağlubiyetle, Yeni'k' Kastamonuspor olarak evlerine dönerlerken evsahibi takımın taraftarları da aldıkları galibiyeti kutluyorlardı.

 
Toplam blog
: 344
: 1122
Kayıt tarihi
: 22.07.09
 
 

Okur yazarım. Okur yazarlıktan kastım, okuduklarımı yazmamdır ki, bu yazılarımı genellikle 'kitap..