Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '14

     
    Kategori
    Güncel
     

    Yerel seçim oldu geren seçim

    Yerel seçim oldu geren seçim
     

    vatandaş olarak, vatandaş gibi seçim zamanı


    Ülkemiz için yerel seçimler geldi çattı. Öncelikle ülkemiz için milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Amacım bu seçim gününde proboganda yapmak, bir partiyi desteklemek değil propoganda zaten yasaklanmış durumda artık. Bana kalırsa 6 ay önceden yasaklanmalı her seçimde insanlar bu kadar gerilecekse bu böyle olmalı herkez o vakite kadar projelerini anlatsın. Bu yerel seçimler öğle bi hal aldı ki genel seçim havasına büründü. Bütün kurumlar adeta birbirine girdi ve ben bunun ülkeme çok zarar verdiğini düşünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor. Siyasetle hiç işi olmaması gerekenler siyasete giriyor futbol siyasete giriyor adeta seçimle yatıp seçimle kalkıyoruz. Halbuki herkezin kullanacağı bir oy umarım herkez oyunu birer vatandaş gibi kullanır ülkem için hayırlısı ne ise o olur. 

    Seçimler tabiki önemli tabiki herkez fikrini rahatca söyleyebilmeli ama kalp kırmadan, birbirini inciltmeden ama öğle şeyler oluyor ki herkez birbirine hakaret edercesine konuşuyor bu benim milletime yakışmıyor bence hiç gerek yok kendimizi dışarıya güldürmemize ama ne yazık ki bu böyle olmuyor herkezin geren sağ duyuyu göstermediği düşünüyorum.  her nereye gidersem gideyim  siyaset konuşuluyor tamam güzel herkez ülkesi için iyi olanı söylemeye çalışıyor ülkesi için iyi birşeyler yapmaya çalışıyor ama bazen bu tartışmalar başka istenmedik haller alabiliyor. 

    Vatanım için herşeyin güzel olmasını dileyerek bu kısa yazıma son veriyorum. 

    (şunu da belirtmek istedim bu benim daha ilk yazım ve kendimi geliştirerek sağlıklı bir şekilde yazılarıma devam edebilirim hatalarımı eksikliklerimi mazur görünüz)

     
    Toplam blog
    : 1
    : 162
    Kayıt tarihi
    : 30.03.14
     
     

    Endüstriyel elektronik bölümü mezunuyum. Özel sektörde bakım teknikeri olarak çalışmaktayım ..