Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '15

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yıldızların en yeni estetik operasyonları

Yıldızların en yeni estetik operasyonları
 

göğüs büyütme


Bütün ünlüler estetik operasyonlarını seviyor. Şüphesiz ki, sürekli göz önünde bulunmanın getirdiği bir sorumluluk güzel görünmek…

 

Kusurlar ünlülerde daha çok göze batıyor, bu yüzden hepsi kusursuz görünmek istiyor. Bazen estetik operasyon geçirdiklerini gizliyor, bazen ise bu konuda son derece açık davranıyorlar. Haliyle yüzlerinde veya vücutlarında yaptıkları en ufak bir değişim hemen dikkat çekiyor ve günlerce konuşuluyor. Ben de işim gereği böyle haberleri dikkatlice takip ediyorum.

 

Işte ünlü yıldızların en son geçirdiği estetik operasyonlardan bazıları…

 

46 yaşındaki Nicole Kidman’ın gençlere taş çıkaracak bir güzelliği olduğu ortada. Şüphesiz ki estetik operasyonlarını da çok seviyor. Yeni burnuyla uzun sure gündemde kalan Kidman’ın yeni ve en son operasyonu göğüs büyütme oldu. Küçük göğüslerini büyüttü, dikleştirdi ve kırmızı halide dekolte elbisesiyle poz verdi.

 

Radikal bir kararla fazla kilolarından kurtulan Adele de küçük bir burun estetiğioperasyonu ile güzelleşen ünlülerden. Burnu kesinlikle incelmiş ve küçülmüş görünüyor.

 

Zaten güzel bir fiziği ve uzun bir boyu olan Taylor Swift’in de göğüs büyütme operasyonu geçirdikten kusursuz bir görünüme kavuştuğunu söyleyebilirim.

 

Peki siz ne düşünüyorsunuz? Adele’in yeni burnu, Taylor Swift ve Nicole Kidman’ın göğüs büyütme operasyonu sizce başarılı olmuş mu? Ben çok beğendim.

 

Sevgiyle kalınız

Dr. Güncel Öztürk


Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

 

instagram takip:guncelozturk

facebook:guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..