Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '18

 
Kategori
TV Programları
 

Yılın En Güzel Ekran Aşkları

Yılın En Güzel Ekran Aşkları
 

Yılın En Güzel Ekran Aşkları


Yılın en güzel ekran aşkları yazımız hazır. Yılın çiftleri için sözü uzatmadan hemen başlıyorum

Sinan&Hazan: Sinan, Hazan’ın senelerce platonik olarak aşık olduğu ve o romantik hayallerle çıtasını arşa çıkarttığı sevimli, yakışıklı şeytan tüyü olan biraz az gelişmiş bir oğlan çocuğu. İlişki ve çapkınlık yaşı 90 lar da olsa da ne yazık ki sosyal ve duygusal yönden henüz 13-17 arasında.. Ne ilişkisine ne de aşık oldum dediği kadına sahip çıkacak sakinliğe ve olgunluğa sahip değil. Ama şahane fotoğraf veriyorlar orası ayrı..

Yağız&Hazan : Yağız Sinan’ın abisi.. Duyguları biraz kızgınlık biraz nefret ve bolca da merakla başladı. Aslında Sinan’a defalarca sorduğu sen bu kıza aşık mısın? sorusuna doğru cevap alabilmiş olsaydı Hazan’a asla meyli olmazdı. Ya da Hazan’ın elden gitmekte olduğunu gören Sinan’ın bana ne ya bana ne benim oyuncağım o atağı olmasaydı şu anda muhtemelen birbirine çok daha uygun, aklı başında paylaşımcı ve bol tutkulu bir aşk izliyor olabilirdik ama kısmet.. Bekleyip göreceğiz artık çünkü dizide entrika bir saniye gaz kesmeden devam ediyor.

As&Fer : Bir klişe daha. Nefretten doğan aşk. Ama klişeler güzeldir. Birbirinden tamamen farklı iki karakterin pervane misali birbirinin çevresinde dönmesini izliyoruz. Ferhat’ın hazır cevaplığı ve biraz biraz Kuzey’e yaklaşan tavırları Aslı’nın gerçek iyiliği ve kendisine %100 ters bir karakter olan Ferhat’dan kopamaması bizi ekrana kilitliyor gerçekten ama rakipler kuvvetli...

yıla damgasını vurmuş çiftler

Vartolu&Sadiş: Aslında burada Hilal Leon olmalıydı biliyorum ama işte kalemin bende olmasının avantajını kullanıyorum bir kere daha.. Ya bu dizilerdeki kötü adamlar neden bu kadar güzel severler. İnsanların sevgi ayarları ile oynuyorlar resmen.. Sadiş ve Vartolu Sadettin bize ince ince,uzaktan uzaktan sevmenin tadının yaşatıyorlar. Bir duvara bu kadar sevdalı bakılır mı diyorsunuz ve bakıyorsunuz işte. Ve Vartolu’nun o küçük çocuk yüreğine evriliyorsunuz, içine giriyor onunla beraber türküler söylüyorsunuz Sadiş’e ve ya Vartolu sen ne kadar güzel seviyorsun diyoruz yeniden ve yeniden.

Savaş&Meryem sıradaki çiftimiz. Onların hikayesi talihsiz bir kaza ile başladı. Meryem’in o güzelim mavi gözlerinde yaş gördük çoğunlukla. Savaş'ın öfkesinin dinmesini ve Meryem'in kalbini görmesini bekledik sabırla. Sonrasın da ise birbirinin yörüngesinden asla kopamayan iki utangaç aşık izledik uzun zaman. Sırlar, kötü kişiler, ölenler zarar görenler engel olamadı çiftimize. Enerjileri çok tutan ve beraber çok güzel görünen iki aşık izledik ekranlarda. Budan sonra hikaye biraz daha aksiyona boğulacak sanırım ama olsun bu iki güzel aşığı bir süre daha izleyeceğiz işte ötesi yok.

Hilal&Leon: Sanırım dizi başladığında kimse bu çiftin bu kadar tutulacağını düşünmemişti. Bunda Leon’un o sevimli mimiklerinin etkisi çok fazla. Çok zor bir ortamda imkansızlıklar ortasında doğan bir aşk onların ki.. Zaman zaman Hilal’in ağzının ortasına terlikle vurma isteği uyandırsa da ikisi bir arada ekranda görünür görünmez ekrana kilitliyor enerjileri bütün çiftin hayranlarını. Bu sezon ikiliye yazılan replikler ve sahneler hayranlarını pek mutlu etmese de yine de büyük bir merakla izliyoruz iki düşman tarafın savaşta yaşatmaya çalıştıkları aşklarını

Süreyya&Faruk:  Aslı Enver’in o kedi gibi yumuşacık enerjisi ile canlandırdığı minnoş bir Süreyya izliyoruz ekranlarda. Aralarında ki yaş farkına rağmen,konağın bitmek bilmeyen alt hikayelerine rağmen sağlam ve güzel bir ilişki, izletiyorlar bize. Bütün kimsesizliğine rağmen dimdik ayakta durmaya çalışan bir Süreyya ile birilerine yaslanmadan, asılıp abanmadan da beraber yürünebileceğini, sürekli kapris yapıp çemkirmeden de ilişkide var olunabileceğini o kadar güzel anlatıyorlar ki.. Ben bu çiftin uyumsuzluğundan doğan uyumunu seviyorum. En kızgın oldukları anlarda bile birbirlerine bütün bir adım mesafede olmalarını seviyorum.

yıla damgasını burmuş çiftler

Can Manay&Duru : demeden liste olmaz..Fi, Çi serisinin tutkulu, tuttuğunu kopartan istedikleri olmazsa yeri yerinden oynatma kapasitesine sahip aşıkları.. Gerçi onların ki aşk mı bir sahip olma durumu mu çözemedim ama her aşk biraz bencilliği, biraz hırsı barındırmaz mı zaten.. Son yıllarda ekrana gelen en tutku dolu çift onlar. Gerçi hikaye çığırından çıkmak üzere Duru'nun eski aşkı olan Deniz'e aşkı depreşiyor ve bize de Cem’in yapacağı kötülükleri izlemek kalacak keyifle.

Sarp&Bahar : Tamam, biliyorum çok popüler bir çift değil ama onların o kimsesizlikleri içinde birbirlerini bulmaları, ufak tefek şeylerle mutlu olmaları, sürekli gülecek bir şeyler bulmaları ve her durumla şefkatle yaklaşmaları çok etkiliyor beni. Sarp öldü ama flashbacklerde görüyoruz ne kadar güzel bir aşk yaşamışlar.

Hepinizin hayalindeki aşkın gerçek olması, sanal değil gerçek aşkların dünyanızı doldurması dileği ile ...

Yazının tamamı ve sizin yorumlarınız için bekliyorum http://www.elifsel.com/

 
Toplam blog
: 16
: 2691
Kayıt tarihi
: 23.11.17
 
 

Tarih mezunu...belkide bu yüzden manga okurken, anime izlerken dinlenen, bulunduğu coğrafyadan pe..