Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Eylül '17

 
Kategori
Güncel
 

Yunan Mezalimleri

Yunan Mezalimleri
 

Yunanlılar tıpkı 1. Dünya Savaşı öncesinde Balkan Savaşlarında katliama, aşağılanmaya maruz kalan Millet-i Muhammedi, aynı anda Karadeniz’de ayaklanan Rumlar Allah’tan Ermenilerden nefret ediyorlardı. Daha doğrusu o kadar şımarıktılar ki; hemen herkesten kendilerini üstün gören ve sözde Avrupa’nın gelişimine büyük katkı yapmış Yunanlı düşünürler sayesinde Yunan Medeniyeti sözde Avrupa’nın fikir babası olmuştu.

Yunan Mezalimi ile ilgili olarak ki bu birden fazladır. Balkan Savaşları sadece Türklere zarar vermemiş, Selanik’te bulunan Yahudiler de Millet-i Muhammedi ile aynı muameleye maruz kalmıştı. Tıpkı Bizans’ta bulunan Yahudiler nasıl iğrenç muameleye maruz kalmışlarsa aynı şekilde Selanik’te de aynı sona uğradılar. Tabi Türklerin bu konuda uğradıkları muamele tarif edilemezdi. Tacizler, tecavüzler, soygunlar…

İzmir’in işgali de 1. Dünya Savaşı’nın galiplerinden özellikle İngilizlerin Orta Doğu’da yaptıkları yüz yıllık çalışma meyvesini vermiş ve tıpkı günümüzdeki gibi; âlimleri zalim, casusları ve ruhunu şeytana satanları kanaat önderi olarak tanıtabilmeyi başarmışlar işgal için gerekli alt yapı sağlanmış, bir maşa aranıyordu ki, aranan maşa Türkiye’nin batısında hazır bekleyen Yunanlılardan başkası olamazdı. İzmir’den başlayan işgal Polatlıya kadar devam etmiş, vardıkları hemen her yerde binlerce insanı katlettikleri gibi, yedi yaşından büyük tüm kadınlara tecavüz etmişler, medeniyet timsali Yunanlılar.

yunan mezalimi ile ilgili görsel sonucu

 

Karadeniz’de kalkışılan yağma, talanlar çapulcu çeteler beş binden fazla köyü yakmışlar, Karadeniz’i kan gölüne çevirmişler binlerce masumun kanına girmişlerdir.

 

karadeniz'de rum ayaklanmaları ve topal osman ile ilgili görsel sonucu

 

Kıbrıs Harekâtında da benzeri hareketlerine Kıbrıs’ta maruz kaldığımız Yunanlılar, seksenlerden sonra da PKK’ya destekleri, silah, cephane ve kamp yeri, eğitim gibi birçok alanda destek sağlayan son yüz yılda en az beş kez üzerimize saldırtılan uşak olmuştur…

kıbrıs katliamları ile ilgili görsel sonucu

Türkiye’de konuşmak için, bilmek gerekmez. Millet’in bildiği slogan cümleleridir. Tarikat, Cemaat, gibi yapılanmaların milli bilinçlendirme ile ilgili bir faaliyette bulundukları görülmüyor…

Dara düşen milletimiz, leşe konan sineklerin saldırılarını hatırlatırcasına her daim saldırıya uğruyor. Bu saldırılarda Yunanistan Avrupa’nın şımarık ve tembel çocuğu çoğu kez silahlı fedai rolüne soyunuyor. Allah’tan Avrupa Birliğine girdiler de, bitmeyecekmiş gibi harcadıkları borçların geri ödeme vakti gelince; İsyan çıktı. Ama adalar veya ödeme seçeneğinden hangisini kabul ettiler bilinmez ama yakında komşumuzun Almanya olacağı aşikar.

Türkiye’de hemen hiç kimse gerçekte tarihini bilmediğinden günümüzde de katiline aşık sevgiliye kolaylıkla dönüyor. İyi sözler, millet nezdinde cevaz bulmuyor. Çünkü karşı taraf inanılmaz donanımlı ve Osmanlı da Kayı’dan başka boyların boynunu vurduğundan olsa gerek; beylerin boylarından olanlar da soylarını-soplarını unuttukları için günümüz Türkiye’sinde hem tarih dersleri de ezberlenerek geçilecek ders olarak algılandığından Hababam Ülkesinde bilinç oluşturma gayretleri ne yazık ki işe yaramıyor.

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..