Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Kafamdaki sesler Bir almancının günlüğü

http://blog.milliyet.com.tr/kafamdakisesler

25 Ekim '16

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Yüreği güzel insan lazım hayatta..

Yüreği güzel insan lazım hayatta..
 

İç ısıtan insanlar lazım hayatta. Yağmur yağdığında keyfini almasını bilen, hava soğuduğunda sıcacık içeceğini sana hazır eden, kulaç atmaya başladığında düşünmeden peşinden gelen, için sıkıldığında sebebini unutturabilen...

Dolu muhabbetler lazım hayatta.

Havadan sudan konuşurken bile zamanı dolu geçirten sohbetler. Tatlı dille başlanan, bilgelikle ilerleyen cümleler...Özgür şehirler lazım hayatta, seni olduğun gibi kabullenen, istediğin zaman istediğin gibi giyinebileceğin uygun iklimi de, adabını da veren. Havanın ılımanlığını ruhuna da yansıtabilen, Kartpostal şehirler, kartpostal insanlar..

Sen üzgüngen seni dinleyen, sen mutluyken seninle kahka atan. Dünyanın gösterişli hallerini önemseyen değilde, bana bi parça yüreği güzel, samimi insan lazım hayatta. Enerjini emen değil, enerji verip, güneş olan. Sabah uykusu kadar sevebileceği biri lazım insana. Sen gibi, senin gibi, biraz da sana benzeyen. 

Biraz umut veren insan lazım hayatta. Hala dünyada güzel şeyler olduğunu, güzel insanlar olduğunu, birbirimizi tanımasak da, aynı dünyadan soluk aldığımızı fark edip, hayata her şeye rağmen daha güçlü tutunmamız gerektiğini hatırlatan kalbi güzel insanlar lazım hayatta be usta! 

 
Toplam blog
: 9
: 2761
Kayıt tarihi
: 25.09.14
 
 

Yazmak insan ruhuna iyi gelir dediler. Bu yaşa kadar yazmadıklarım kafamda birikti. Bu zamana kad..