Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Yüz profil sorunlarına estetik çözümler

Yüz profil sorunlarına estetik çözümler
 

 

Profilden nasıl durduğunuz konusunda endişeleriniz varsa yapılabilecekler hakkında bilgi alabilirsiniz. Düzgün bir profil için alın çıkıntısı, elmacık kemikleri, düzgün bir burun ve çene yapısının birbirine orantısına bakılır. Bunlardan biri ya da birkaçının görüntünüzü bozduğunu düşünüyorsanız, olumlu sonuçlara ulaşmak için pek çok seçeneğiniz var.

 

Burun estetiği

Burnunuzdaki yapısal bozukluklar hem profilden hem de önden bakarken kendini belli eder. Çıkıntılar, çökme, sivri ve / ya da düşük burun ucu güzelliğinize gölge düşürmesin. Burun yapınıza ve ihtiyaçlarına göre yapılan konsültasyondan sonra sizin için en uygun operasyon tekniğini belirlenir. Teknik biz estetik cerrahlar için önemliyken biliyorum ki burun estetiği düşünenlerin akıllarındaki ilk şey burunlarının nasıl olacağı. İşte bu noktada bilgisayar ortamında hastanın yüz tipine en uygun burun tasarımı hazırlanır. Sizin beklentinizle bilgisayarda yapılan burun tasarımınızın örtüşmesi gerekir sonrasında burun estetiği hakkında bilgi verilir.

 

Çene estetiği

Çene estetiği operasyonu dikkatle ele alınmalıdır. Çünkü hastanın yeniden ele alınan çene yapısı tüm yüz hattını belirleyici öneme sahiptir. Çene çıkıntınız dar, basık, geniş ya da çok kısaysa  çene implantları ile yeniden şekillendirmek mümkün.

 

Elmacık Kemikleri

Belirgin elmacık kemikleri her kadının hayalidir. Özellikle keskin yüz hatlarınız varsa kritik rol oynar. Yüz hattınızı çerçeveleyen elmacık kemikleriniz aynı zamanda size genç ve diri bir ifade katar. Eğer elmacık kemikleriniz belirgin değilse bu noktada devreye enjeksiyon dolgular giriyor. Hyalüronik asit bazlı dolgular yardımıyla yanakların üst kısmı doldurularak yüzünüzde farklı efekt yakalayabilirsiniz.

 

Sevgiyle kalınız

 

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.burunestetiksanati.com

facebook: guncelestetik

 
Toplam blog
: 389
: 270
Kayıt tarihi
: 29.11.12
 
 

TIP EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İstanbul UZMANLIK EĞİTİMİ İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi..