Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Aralık '14

 
Kategori
Kitap
 

Zabıt Katipliği Sınavına Hazırlık Kitabı; sınavı kazanmanın yolları

Zabıt Katipliği Sınavına Hazırlık Kitabı; sınavı kazanmanın yolları
 

Türkiye'de bir ilk! Şaşırmaya ve başarmaya hazır mısınız?


Bilgisayar klavyesi ile çok hızlı ve hatasız yazılar yazabilmek, bu yüksek  performansı tüm zamana yayabilmek, doğru ve etkili bir on parmak tekniği kullanabilme becerisi ile mümkün ola­bil­mektedir.
 
Yazı yazarken büyük bir hız, verimlilik ve zaman tasarrufu sağ­la­yan, aynı za­manda göz sağlığının korunmasında olumlu etki­le­­ri olan on parmak tekni­ği­nin doğru ve etkili bir şekilde öğre­nil­mesi, Türkiye’deki kullanımının yaygınlaş­tı­rıl­ması amacıyla 2005 yı­lın­da kaleme aldığımız 26 Saatte On Parmak Öğre­niyo­rum adlı kitabımızın yayınlan­ması üzerinden uzunca bir süre geçti. Bu süreçte büyük bir ilgi ve beğeni toplayan kitabımız ile binlerce kullanı­cı­nın on parmak tekniğini 26 saat gibi kısa bir zamanda öğren­me­si ve verimliliklerini artırmaları bizleri oldukça mutlu etti.
 
Bireysel kullanıcıların dışında, birçok kurs, kolej, üniversitede ders ki­tabı olarak okutulan kitabımıza, doğal olarak zabıt kâtibi adayları tara­fın­dan da yoğun bir ilgi gösterildi. Her kâtip adayı için oldukça önemli olan klavye sınavı ile ilgili olarak tarafı­mı­za binlerce soru yöneltildi.
 
26 Saatte On Parmak Öğreniyorum adlı kitabımızı tüm bilgisayar kullanı­cıla­rının on parmak öğrenmesi amacı ile hazırladığımız için, zabıt kâtibi aday­larının klavye sınavı ile ilgili özel soru­la­rına detaylı olarak yer ver­me­miştik.
 
Zabıt kâtibi adaylarının her türlü sorularına cevap verebilecek şe­kilde özel olarak hazırladığımız bu kitapta; seviye tes­pi­ti, sı­na­va hazırlık stra­te­ji­leri, za­man planlaması, 26 saatte on parmak eği­ti­mi, performans değer­le­me­si, yazım hızının artırılmasına yö­nelik özel hız çalışma­ları, Türkçe, İngilizce, Almanca ve Osmanlıca metinler, sınav egzersizleri, sınav öncesi ve sınav esnasında dik­kat edilmesi gereken hususlar ile mülakat konu­suna yer verile­rek verilerek zabıt kâtibi adaylarının başarılarına katkı sağlan­ma­sı he­deflen­miştir.
 
Bireysel ve grupsal öğrenme ilkelerine uygun olarak hazırlanan kitabı­mı­zın; zabıt kâtibi adaylarının dışında, ilk, orta, lise ve üni­versite öğrencile­ri­nin on parmak tekniğini doğru ve eksiksiz bir şekilde öğrenebilmelerine olanacak sağlayacağını; ayrıca eğitim kurumları ile zabıt kâtiplerine yönelik açılmış olan hazırlık kurs­larında da ders kitabı olarak çok yararlı olacağı inancını ta­şı­mak­tayız.
 
Kitabımızın, başta zabıt kâtibi adayları olmak üzere, on parmak tek­ni­ğini öğrenmek isteyen tüm bilgisayar kullanıcıları için yarar­lı olması dilek­lerimle. Umarım gireceğiniz her sınav, on parmak tekniğini öğrenmek kadar kolay olur...
 
http://www.onparmakegitimi.com
 
Toplam blog
: 20
: 11818
Kayıt tarihi
: 25.07.08
 
 

Ali ÜNLÜ   1976 yılı Konya doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladı. Ardından A..