Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '16

 
Kategori
Futbol
 

Zoru Başardık! Çek Cumhuriyeti: 0 - 2 Türkiye

Zoru Başardık! Çek Cumhuriyeti: 0 - 2 Türkiye
 

A Milli Takımız EURO Avrupa Futbol Şampiyonası 3.maçında Çek Cumhuriyetini 2 - 0 yendi. Tüm ülkeyi sevince boğdu.

Ben fanatik bir fotbul seyircisi değilim. Koyu bir Galatasaray ve Milli takım seyircisiyim. Maç başlamadan önce konuştuğum arkadaşlara bu maçı 2-0 alacağımızı söyledim. Bazı olacaklar içime doğar. Gene öyle oldu.

TRT1 ekranlarında seyrettiğimiz maç saat:22.00'de başladı. Milli takımız gerçekten çok hırslıydı. Emre Mor gibi genç ve becerikli bir oyuncunun ilk onbirde olaması güzeldi.

10.dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçtik. Saha adeta yıkıldı. Sahada üstün oynayan bizdik. Çekler de tehlikeli akınlar yaptılar. Kalede Volkan Babacan gibi becerikli bir kalecimiz vardı. 

İlk yarıyı 1-0 galbiyetle bitirdik. 2.yarıda oyunda gene başarılı olan bizim millilerdi. 60 kusur dakkiklarda, Milli takımız Ozan'ın ayagından 2.gölünü attı. 

90+5 dakika, İskoç hakem William Collum karşılaşmayı bitirdi. Bu sonuçla milli takımımz puanını 3'e çıkartmış oldu ve grupta 3.sırada yer aldık. En iyi üçüncüler arasına girebilmek için geride bıraktığımız Arnavutluk haricinde İsveç, Portekiz ya da İrlanda'dan birini geçmemiz gerekecek. Portekiz kaybederse veya İsveç ya da İrlanda'dan biri kazanamazsa bir üst tura çıkıyoruz.

Milli takım bu akşam yenilseydi valizlerini toplayacaktı. Şimdilık Fransada kaldık. Zorların takımı Milli Takım, başardı. Bravo Fatih Terim. Ve Avrupa Futbol Şampiyonasında yola devam.  Şayet en iyi 3.ler arasına girersek, sonraki turda rakibimiz Galler olabilirmiş.

Başarılar Milli Takım... Yola devam.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..