Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '16

 
Kategori
TV Programları
 

Zuhal Topal'ın programında şehitlere saygı rezaleti!

Zuhal Topal'ın programında şehitlere saygı rezaleti!
 

Yine evlilik programları... Hala evlilik programları... Hep evlilik programları...

Bu tiksinç formatlardan inanılmaz şekilde gına geldi. İnanılmaz oyunlarla dolu, izleyiciyi aptal yerine koyan ve buna rağmen her zaman olduğu gibi reyting konusunda başarılı olan bu programların her birinde illa bir rezillik oluyor. Bunlara bilerek yapılıyor diyen çok insan var, ki ben de buna şiddetle katılıyorum. Devamlı bir tanesinden garip olay haberi geliyor.

Bu sefer sahnede yine Zuhal Topal ve troll dolu programı var.

Programın dün yayınlanan bölümünde bir hanıma talip olan bir adam ''Sizi eleştirmek istiyorum. Şehit varken sizin burda oynamanız doğru olmuyor.'' gibi bir eleştiri getirince ortalık karıştı. Duruma hem Zuhal Topal bozuldu hem de adamın eleştirdiği aday. Bir de adamı kovduktan sonra kadının ''Çaaallll..'' deyip kalkıp kıvırması ile birlikte rezillik diz boyu oldu.

Şehide ya da vatana saygı da göz boyama yani.

Ben insan olarak Zuhal Topal'ı sevdiğimi her fırsatta dile getiriyorum. Ama bu programı rezillik ile devam etmesine bir çare bulmak yerine üste çıkması kendi adına da büyük bir eksi oluşturuyor. Tamam reytingler yükselebilir, ki istenen de bu zaten. Ama bu kadar seviyesizce programlarla alacağınız reytingin de pek hayrı olmaz. Hatta aldığınız eleştiri ve ah sayısı da her geçen gün artar.

Vallahi benden söylemesi.

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..