Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '13

 
Kategori
Deneme
 

"Beden benim" bekçilerine...

"Beden benim" bekçilerine...
 

Bütün Dünya değişir ama bazı insanlar asla değişmez!


Nil Erkoçlar erkek olmuş. Rüzgar Erkoçlar olmuş. Bir insan değişir, Dünya değişir diye bir laf varya. Evet. Bir insan değişir, Dünya değişir. Nil Erkoç'ların erkek olmasına verebileceğim tepki sadece gülümsemek olabilir. Zira öyle de oldu. Hiçbir şekilde onaylamadığım ve komik gelen bir durum. Beni ilgilendirmez. Benim asıl ilgimi çeken bundan ziyade "beden bekçileri" oldu.

Nil Erkoçlar geçirdiği ameliyat sonrası erkek oldu ve bazı ünlü kadın oyuncular kendisine destek verdi. Nil'in  "Benim hayatım, benim seçimim, benim cinsel organım… Kimseyi ilgilendirmez. Kimseye laf düşmez. Böyle düşünüyorum." demesi üzerine geldi bu tepkiler.

Aynı tepki ve destekler bir dönem gündemin bir numaralı başlığı "kürtaj" meselesinde olmuştu. "Beden benim"ciler yine iş başındaydı.

Soruyorum! Doğmamış çocuğun öldürülmesine destek veren, Allah'ın takdirini değiştirmeye destek verenlere. "Beden benim" deyip, inancı gereği başını kapatmak isteyen kadınların yanında neden yoktunuz?

Bir kişide çıksın desin ki, şu yüzden!

İlk paragrafta yazdığım gibi. Bir insan değişir, Dünya değişir. Ama şuda bir gerçek ki; bütün Dünya değişir ama bazı insanlar asla değişmez!

Buğra Ayan/ İstanbul

 
Toplam blog
: 10
: 1527
Kayıt tarihi
: 04.07.11
 
 

Buğra Ayan / Yerel Yönetimler & Kamu Yönetimi ..