Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '16

 
Kategori
TV Programları
 

"Cesur ve Güzel" Ekim ayında başlıyor!

"Cesur ve Güzel" Ekim ayında başlıyor!
 

cesur ve güzel ekim


Dün itibariyle Star Tv'nin, yeni sezon tanıtımında yer alan Cesur Ve Güzel, Ekim ayında seyirci ile buluşacaktır. Dizinin ilgi çekici en önemli noktası ise başrol oyuncularından, zengin kadrosundan oluşmasıdır. Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün'ün, ana karakterlerini canlandıracağı dizi de Kıvanç'in, üstleneceği Cesur, karakterinin gözünden hikayesi işlenecektir. Özellikle Ay Yapım ve Tatlıtuğ'nun, projeleri şüphesiz fenomen olmayı başararak gönlümüzde taht kurmayı başarmıştır. Büyüküstün'ün, ise yeni imajıyla dikkatları üstüne toplarak Sosyal Medya da ikili epey yakıştırılmış, proje milyonlara hitap etmeyi başararak ilgiyi üstüne çekmiştir.

Cesur, zorlu hayat koşullarında yetişen yakışıklığıyla herkesi büyüleyen birisidir. Karakterinin en baskın noktası ise delikanlılığı, mütevazı kişiliğiyle dikkati üstüne çekmektedir. Yaşadığı şehir hayatını bir kenarı bırakarak ailesinden miras kalan küçük kasabaya yerleşecektir. Sübhan, adında bir kızla tanışarak güzelliğinden öte karakterine aşık olacaktır. İkili farkına varmadan birbirlerine tutkulu bir aşkla bağlanırlar. Asıl olaylar ise ikilinin haberi olmadan ailelerinin davalı olmasını öğrendiklerinde hikayenin sürükleyici noktası bu andan itibaren başlayacaktır. Geçmişten kalan kapanmamış hesaplar yeniden açılarak karakterlerimizin aşkı imkansız olsa da yine de birbirlerinden vazgeçmeyeceklerdir.

Cesur Ve Güzel hikayesinin girişi böyle gelişecektir. Sırlarla, sürprizlerle dolu konusuyla eminiz seyircileri bağlayarak epey ses getirip, yeni fenomen dizi olmayı başaracaktır.

Cesur Ve Güzel

Dizi Tutkunu

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..