Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

"Günahkar" dizisinin karakterlerini yakından tanıyalım

"Günahkar" dizisinin karakterlerini yakından tanıyalım
 

seçkin özdemir (Ali Yusuf )


Yakında Fox tv de yayın hayatına başlayacak olan dizinin başrollerini Seçkin Özdemir,Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse paylaşıyor.

Günah dizisinde Seçkin özdemir intikamını almaya çalışırken kendini suç dünyasının içinde bulan ve

yasa dışı doktorluk yapan aynı zamandada geçmişin intikamını almaya çalışan bir karakteri

canlandıracak.

şimdi gelin günahkar dizisindeki ana karakterleri yakından tanıyalım :

ALİ YUSUF (seçkin özdemir)
Tıp fakültesi 4. sınıf öğrencisi... On iki yaşından beri âşık. Zeki, dürüst, samimi, duyarlı, bilinçli, içli, bir kez değen gözü tekrar çağıran keskin bir güzelliğe sahip. Hocaları Ali Yusuf’un dâhi bir doktor olacağını düşünür. Seçtiği meslek tesadüf değil, acı dindirmek, derde devâ olmak onun tabiatında var. Hayatı "vermek" üzerine kurulu olan Ali Yusuf'un ister gözle, ister sözle söylensin; asla kayıtsız kalamadığı cümle; "Bana yardım et!" İstanbul'un sahile yakın -şehir varoşu- sayılabilecek bir semtinde babası ve kız kardeşi ile yaşar. Annesini küçük yaşta kaybetmiştir. Birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Aslıhan birini öldürür. Sevdiğinin yüzüne en küçük gölgenin düşmesine bile tahammülü olmayan Ali Yusuf için âşıkın nesi var ise mâşuka fedâ’dır... Suçu üzerine alır. Ay yüzlü Yusuf, aşk kuyusundan çıkartılır, zindana atılır adeta... Yıllar sonra cezası bitip dışarı çıktığında, ne Ali Yusuf'un bıraktığı dünya aynı dünyadır ne de Ali Yusuf, aynı Ali Yusuf.
SALİHA (gülcan arslan)
25 yaşında. Bugüne kadar gerçekten âşık olmamış... Hayatta en iyi tanıdığı his; başarı. Zeki, eğitimli, elegan ama agresif, ona dost olmak zor, düşmanı olmayı ise kimse istemez, hız tutkunu, bir evin bir kızı, babasının dev şirketinin ve servetinin şimdilik yasal tek varisi... Saliha, Aslıhan'ın sahip olmak için aşkını bile feda ettiği her şeye doğuştan sahiptir. Fikret kızına çocukken masal yerine hedeflerini anlatmıştır; "Benim yerimi sen alacaksın, unutma sen herhangi biri değilsin, benim kızımsın, çok çalışacaksın, asla hata yapmayacaksın!..." Saliha çocukluğunu yaşayamamıştır... Sıradan kız çocukları gibi bebeklerle oynayamamıştır... Bu içinde ince bir sızıdır. Asıl acısı ise babası tarafından sürekli aşağılanan annesini evi terkederken yalnız bırakması ve uzaklarda ölürken yanında olmamasıdır. Saliha; babasının ona gösterdiği hedefi varoluş sebebi olarak kabul etmiştir. Tâ ki gerçek varoluş sebebini bulana kadar. Bu buluş ve buluşma Saliha'ya çok ama çok pahalıya mâl olsa da, bakışlarını bir an bile başka bir yöne çevirmeden yürüyecektir kendi uçurumuna: Ali Yusuf'a... Aşk; ondan başka ne varsa unutmaktı. Her şeyi unuttuğunda, bir tek onun adını hatırlamaktı... Saliha sevmenin sonsuz affetmek olduğunu öğrenecektir.
ASLIHAN(hazal filiz küçükköse)
Umut vaat eden yeni mezun, genç bir tv muhabiri... On iki yaşından beri Ali Yusuf’un mâşuk’u. Peki, âşık mı? Aslıhan kendinden başka birine aşık olabilseydi, bu kesinlikle Ali Yusuf olurdu... Zeki, güzel, dişi, çok ama çok hırslı, gerektiğinde yalan söylemekten, insanları kırmaktan asla çekinmeyen Aslıhan; annesinin umudu, abisinin yumruk torbası, Ali Yusuf'un gözbebeği... Zengin ve seçkin bir hayata geçiş yapmak için bu meslek onun için biçilmiş kaftan. Çünkü acelesi var. Çünkü bir an evvel yaşadığı varoştan, hiç tanımadığı babasının gidişi hakkında her seferinde başka bir hikaye uyduran annesinden, canı istediğinde bütün mahallenin önünde onu öldürürcesine döven abisinden ve aslında bütün bunların asıl sebebi olarak gördüğü yoksulluktan hiç dönmemek üzere hızla uzaklaşmak zorunda... Kendini fark ettirmeli, muhteşem bir hayatı her zerresiyle hak ettiğini herkese göstermeli. Aslıhan, bakışlarını bir yere kilitlediğinde, oraya ne pahasına olursa olsun ulaşır. O, asla durmaz.
KARA SADO(korel cezayirli )
Cinayetten hüküm giyince Tıp Fakültesi’nden atılan Ali Yusuf; on yıl kaldığı cezaevinden çıktığında sabıkası yüzünden ne okula dönebilir, ne de iş bulabilir. Cezavinde tanıştığı ve arkadaş olduğu Kara Sado isimli genç adamın mafyatik bağlantıları vardır. Ali Yusuf’un tıp konusundaki maharetini fark eden Kara Sado bunu değerlendirmek ister. Ali Yusuf kısa zamanda kendini yer altı dünyasının kaçak doktoru olarak bulacaktır.
Günahkar dizisinin şuanda çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.MF yapımın yapımcılını üstlendigi dizi çok yakında fox tv ekranlarında olacak.

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..