Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ekim '16

 
Kategori
TV Programları
 

"İçerde" Zirvenin tek sahibi! Polis Aslan'ı kim vurdu?

"İçerde" Zirvenin tek sahibi! Polis Aslan'ı kim vurdu?
 

Ay Yapım'ın dün gece altıncı bölümü ile ekrana gelen fenomen dizisi "İçerde", tüm kategorilerde izlenme rekorlarını kırarak, birinciliği göğüsleyip zirveye adını tekrar yazdırdı.

SOSYAL MEDYA "İÇERDEKİ"Nİ KONUŞTU!

İçerde, sosyal medya mecrası Twitter'ın Türkiye gündeminde #İçerdeki etiketiyle 18 saat 50 dakika, Dünyada ise 7 saat 15 dakika kalarak yine rekora imza attı. Bölümün unutulmaz anlarından Yusuf Müdür'ün, Celal’in sevkiyatını basmak için özel harekat polisleriyle birlikte harekete geçtiği sahnede, her şeyi öğrenen Mert'in depoyu ateşe verip patlattığı ve cenaze aracı ile Celal'in mallarını kurtardığı sahneler soluk soluğa izlendi.

TÜM KATEGORİLERDE BİRİNCİ!

Yayınlandığı ilk günden itibaren milyonları ekran başına kilitleyen "İçerde", dün akşam yayınlanan altıncı bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. "İçerde", ABC1'de 10,15 izlenme oranı (rating), 24,13 izlenme payı (share) Total’de 7,95 izlenme oranı (rating), 20,54 izlenme payı (share), AB’de ise 10,77 izlenme oranı (rating), 27,66 izlenme payı (share), ile birinciliği göğüsledi.

İÇERDEKİ KİM?

Organize şubede bir köstebek olduğundan emin olan Yusuf Müdür dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde ekibini zorlu bir sınava tabi tuttu. Sarp'ın önerisi ile onlara bir oyun oynadı. Üçünü de birbirine düşürdü!

icerde-6

Celal tarafından hangi adamının satın alındığını öğrenmek isteyen Yusuf Müdür gözünü karartıp Mert, Aslan ve Musa'yı izleyenleri çok şaşırtan bir oyunla sınavdan geçirdi. Mert'in Yusuf Müdür'ün planını anlayıp harekete geçmesi ve her şeyi Aslan'ın üzerine yıkması ile Yusuf Müdür artık köstebeğin kim olduğundan emindi. Mert'in Celal ile konuştuğunu duyan Aslan, Mert'in peşini bırakmayıp Celal ile buluştuğu anları cep telefonunun kamerasına aldı. Adrenalinin eksik olmadığı bölümde Mert ve Aslan'ın birbirlerine silah çektiği ve bir el silah sesinin duyulduğu sahnede kimin kimi vurduğunun görülmediği anlar gecenin çok konuşulan anlarından biri oldu.

Bölümde; Celal ve Yusuf Müdür'ün geçmişte yaşadıkları olaylar flashback sahneleriyle ekrana geldi. Yusuf'u canlandıran Mustafa Uğurlu'yu öz oğlu Yunus Uğurlu'nun babasının gençlik yıllarını canlandırdığı sahneler büyük beğeni topladı.

3bdc0c8dceea7a0494ae69d5cb38d526_k

Celal'in bir firmasının hisselerini manevi kızı Melek'e devretmesi, karısı Yeşim Hanımı çıldırttı. Melek'e resmen tehdit etti. Bir şoför parçası olan Sarp ile ilişkisinin bilinmesini manevi babası nasıl karşılar diyerek tehdit etti.

cvjvfdfxgaexlhk

Sarp ile Melek arasında sular ısındı. Ateş bacayı sardı. Sarp Melek'in evinde kaldı, divanda yattı.

 

a1b4040b00b4f5c26eb7dd946294eb7f_k

Sabah kahvaltısını da birlikte yaptılar.

c3fb99e374f504ff6a3f16d8be083647_k

Aras Bulut İynemli çok güzel oynuyor. Tam bir fırlama polis... İki taraflı çalışıyor. Sarp'ı çok güzel ekti.

075f000a695bc7c33db8068ee5c6ae0a_k

Çağatay Ulusoy, oyunculuğu kusursuz. Kuul... Kendinden emin, ne yaptığını bilen Sarp karakterini canlandırıyor. Eleştirmek için için bir hatasını aradım ama, inanın görmedim.

b17a28a0f41ea303c661fff4e09f6a43_k

Çetin Tekindor, inanılmaz şekilde rolünün adamı. Resmen ağzı açık seyrettiriyor kendisini... Müdürümüz Yusuf da öyle... Bu kadar kaliteli oyuncu bir araya gelince; Reytingler gerçekten doğru söylüyor diyebiliyoruz.

b40142ece0b8bf3bb61ac922d07ec247_k

Ay Yapım imzalı, iki kardeşin birbirlerini bulma hikayesini konu alan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

"İçerde" 7.bölümü ile 31 Ekim Pazartesi günü Saat 20.00'de Show TV'de!

icerde-3

6.Bölümün final sahnesinde, patlayan tabanca kurşunları ile ölen Aslan'ı kim vurdu? Celal mi? Mert'mi? Yoksa başka bir tetikçi mi? Hep birlikte göreceğiz.

Ben keyifle izliyorum. Milyonların da izlediğini biliyorum.

İyi Seyirler.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..