Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

"Karadayı" efsanesi devam ediyor

"Karadayı" efsanesi devam ediyor
 

3 senedir ekranın zirvesinde oturan Karadayı, Paramparça dizisinin yan kanalda yayına girmesiyle 2. liğe düştü. Sanıldı ki Karadayı, der-top olur da ekrandan gider, o kadar da kolay değil! Karadayı, sevenler dünyanın dört bir yanında dizilerini izlemeye, beklemeye, desteklemeye devam ediyor.

Pazartesi akşamında Karadayı reytingde 2. olabilir ama gönüllerde hala birinci! Dün gece gen twitter Karadayı ile sallandı.  Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen; Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği; Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un başrollerinde yer aldığı, senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı,  Karadayı üçüncü sezonuyla da fırtınalar gibi esmeye devam ediyor.

95. bölümle 100’e 5 kala durumları söz konusu, Karadayı dizisinin sadık izleyenleri bakalım bu kutlamaları nasıl planlıyor?  Dönem dizisi olarak milyonlarca seyirciyi kendine bağlayan dizi 40 ülke de gösteriliyor. Gösterildiği her ülkede izleyenlerin üzerindeki etkisi en az Türk izleyenler kadar derin etkiler bırakıyor. Dizinin oyuncularıyla ilgili haberler farklı ülkelerin basınında da sık sık kapaktan yer buluyor

Karadayı dizisi; binlerce sayfadan çıkıp, binlerce mekan dolaşıyor, 1970 lerin izlerini taşıyan eşyalardan seyirciye bulaşıyor, kederden ya da neşeden şarkılar dillerde dolaşıyor. Senaryosu sağlam ve iddialı, oyuncuları usta haliyle halktan gelen alkış da büyük oluyor.

Dizi ekrana geldiğinde, bizlere çayımızın yanına en lezzetlisinden bir hikaye koyup izlemek kalıyor.

Hayatta hikayelerinizin lezzetli olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..